Connect with us
arkas 9 620x350.jpg arkas 9 620x350.jpg

LIFESTYLE

Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης

Published

on

BANNER ME POS 1000x200px

Με ένα καυστικό σκίτσο για τους υπαλλήλους και την εργασία τους στέλνει την καλημέρα του σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ο Αρκάς.

Συγκεκριμένα βλέπουμε έναν άνδρα που φοράει γυαλιά να λέει χαρακτηριστικά: «Σήμερα άρχισε να δουλεύει ένας τύπος στο γραφείο. Καιρός ήταν! είναι δεκαπέντε χρόνια εκεί!». Ο Αρκάς βέβαια δεν ξεκαθαρίζει έαν ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι δημόσιος ή ιδιωτικός.

Και όπως κάθε μέρα τα σχόλια που ακολούθησαν πολλά και ποικίλα.

Η καλημέρα της Τρίτης

Εργασία και χαρά

Παρότι είναι πολύ εύκολο να πέσετε στη ρουτίνα των καθημερινών επαναλαμβανόμενων υποχρεώσεων σας, το να βρίσκεται χαρά στην εργασία σας δεν είναι άθλος.

Advertisement

Τρεις συμβουλές από τους ειδικούς:

Μάθετε κάτι καινούργιο

Όταν αισθάνεστε ότι η εργασία σας δεν σας προσφέρει ευχαρίστηση, φροντίστε να μάθετε κάτι καινούργιο. Μπορείτε να αποκτήσετε καινούργιες δεξιότητες παρακολουθώντας online πανεπιστημιακά μαθήματα ή σεμινάρια ή απλά να κρατιέστε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα της αγοράς. Αυτός είναι και ένας εξαιρετικός τρόπος να προωθήσετε επίσης την καριέρα σας

Εκτιμήστε τα μικρά πράγματα

Αντί να σκέφτομαι αυτά που θέλω ή αυτά που δεν θέλω να κάνω, παίρνω μια απόσταση από τα πράγματα και εκτιμώ τις μικρές χαρές. Σκέφτομαι το ωραίο πρωινό που έφαγα, την εποικοδομητική συζήτηση που είχα με τη βοηθό μου, την τελευταία θετική αξιολόγηση για τη δουλειά μου.

Σκεφτείτε τα οφέλη

Σκεφτείτε τα οφέλη που η δουλειά σας μπορεί να προσφέρει στους άλλους. Τους βοηθά με κάποιο τρόπο; Ακόμα κι αν πρόκειται για μια πολύ γενική συνεισφορά δεν είναι αμελητέα, είναι αυτό που θα σας βοηθήσει τις δύσκολες μέρες να συνεχίσετε ακούραστα και ακατάπαυστα.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο