Connect with us
STRAZEL 1024x677.jpg STRAZEL 1024x677.jpg

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Fantasy Euroleague: H 3η αγωνιστική των πολλαπλών επιλογών

Published

on

BANNER ME POS 1000x200px

Έχουμε την πρώτη διπλή αγωνιστική της χρονιάς, γι’ αυτό θα ακολουθήσουμε το σχήμα με 3-1-1. Δηλαδή, επιλέγουμε τρία γκαρντ, ένα φόργουορντ και ένα 5άρι, ενώ αντίστοιχα στον πάγκο θα υπάρχουν τρεις φόργουορντ, ένας γκαρντ και ένα 5άρι μαζί με τον προπονητή.

Αρχή από τον προπονητή. Προτείνουμε τον Αντρέα Τρινκιέρι της Ζαλγκίρις ο οποίος ξάφνιασε στην πρεμιέρα της Euroleague παίρνοντας νίκη κόντρα της Μπαρτσελόνα και συνέχισε στο παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” όπου μείωσε τη διαφορά σημαντικά στο δεύτερο ημίχρονο από το -18 μετατρέποντας το παιχνίδι σε ντέρμπι. Την ερχόμενη βδομάδα αγωνίζεται με την Βίρτους Μπολόνια που έχει σημειώσει ήδη δύο ήττες και την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία έχει από μία νίκη και μια ήττα. Την διατίμηση του θα την βρείτε στις (5.3 μονάδες). Συνέχεια με τα γκαρντ όπου ο πρώτος από τους βασικούς που επιλέξαμε είναι ο Σιλβέν Φρανσίσκο. Την περασμένη βδομάδα έδειξε ήθος και αποφασιστικότητα εντός του παρκέ δίνοντας σε αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν 15 μονάδες. Έχει αποδείξει μόλις στην δεύτερη χρονιά του στην Euroleague πως είναι ικανός τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ικανός να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις, ακόμα και όταν η αντίπαλη ομάδα προσαρμόζεται πάνω του με παγίδες και απομονώσεις. Η διατίμηση του αγγίζει τις (10.2 μονάδες). Εν συνεχεία στην δεύτερη θέση των γκαρντ θα στρέψουμε την προσοχή μας στον Ελάιζα Μπράιαντ της Αναντολού Εφές ο οποίος κόντρα στην Φενέρ έδειξε δυναμικότητα, χαρίζοντας σε αυτούς που τον πίστεψαν 19 μονάδες, ενώ αυτή τη βδομάδα θα αγωνιστεί με την Μακάμπι και τον Ολυμπιακό. Παίκτης που θα πάρει χρόνο αλλά και προσπάθειες. Η αξία του ανέρχεται στις (9.2 μονάδες), ενώ στο σύνολο φτάνουμε τις (16.3).

Fantasy Euroleague: H 3η αγωνιστική των πολλαπλών επιλογών
(INTIME)

Ως 6 ο παίχτη έτσι ώστε να πάρει το 100% των πόντων και όχι το 50% όπως είναι στους αναπληρωματικούς είναι ο Ταιρίκ Τζόουνς που αγωνίζεται ως σέντερ στην Παρτίζαν. Συγκεκριμένα, αυτή την αγωνιστική καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα της Μπάγερν Μονάχου και της Ισραηλινής Μακάμπι. Ο μέσος όρος πόντων που έχει δώσει σε όσους τον επέλεξαν σε προηγούμενες αγωνιστικές ανέρχεται στους 22 ανά παιχνίδι, ενώ η αξία του μοιάζει value και φτάνει τις (10.9 μονάδες). Επιλογή από την τετράδα για να καλύψουν την θέση των αναπληρωματικών θα ξεχωρίσουμε τον Φιλίπ Πετρούσεφ που έχει (7.7 μονάδες) καθώς πέρα από τις λίγες μονάδες που χρειάζεται ώστε να αποκτηθεί έχει δείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του προπονητή του.

Τέλος επιλέχθηκε καθώς θα έχει περιορισμένα λεπτά συμμετοχής με την φανέλα τον ερυθρόλευκων μιας και αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Βεζένκοφ. Στεκόμαστε σε μια… φθηνή επιλογή (7.0 μονάδες) που ακούει στο όνομα Εμπαγιέ Εντιαγιέ και αγωνίζεται στην θέση του φόργουορντ και στην γαλλική Βιλερμπάν. Στη διπλή αγωνιστική καλείται να αντιμετωπίσει Άλμπα Βερολίνου και Μπασκόνια. Αν και στη δεύτερη αγωνιστική δεν απέδωσε τα αναμενόμενα λογικό να έχει στο fantasy μόλις 4.15 μονάδες. Κλείνοντας την θέση των φόργουορντ υποστηρίξαμε τον Tζάστιν Άντερσον της Mπαρτσελόνα που αποκτήθηκε φέτος από την Ισπανική Bαλένθια. Κόντρα στην Μονακό και τον Ερυθρό Αστέρα δείχνει ικανός για την υπέρβαση στην επίθεση. Αυτές τις δύο αγωνιστικές κατάφερε να συγκεντρώσει 9.15 μ.ο πόντους χαρίζοντας σε όσους τον επέλεξαν μια ανακούφιση για την επιλογή τους. Θα τον βρείτε με αξία (8.7 μονάδες).

Fantasy Euroleague: H 3η αγωνιστική των πολλαπλών επιλογώνFantasy Euroleague: H 3η αγωνιστική των πολλαπλών επιλογών
(INTIME)

Τρίτος και τελευταίος βασικός γκαρντ που θα εμπιστευθούμε είναι ο Αιζάια Κάαναν. Έχει κάνει δύο πολύ καλά παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν με τη νέα του ομάδα. Συγκεκριμένα, για όσους δε γνωρίζουν στο περασμένο ματς κόντρα στη Μπασκόνια βγήκε πρώτος σκόρερ με 19 πόντους καταφέρνοντας να κερδίσει βλέμματα και θαυμασμό από πολλούς. Σ’ αυτή τη διπλή βδομάδα έχει δύσκολο έργο κόντρα σε μία φορμαρισμένη ομάδα όπως είναι αυτή της Φενέρ και την Μπαρτσελόνα που έχει από μια νίκη και ήττα εξίσου. Σαφώς πιο απελευθερωμένος στο παιχνίδι του, συγκριτικά με πέρυσι, ικανός να κρίνει ακόμα και την τελική έκβαση αγώνα. Η αξία του βρίσκεται ελαφρώς ανεβασμένη κατά 0.7 μονάδες… συγκεκριμένα (7.7)

Από την θέση των γκαρντ περνάμε στον βασικό μας φόργουορντ. Γι’ αυτό θα αξιοποιήσουμε το ταλέντο του Νίκολα Κάλινιτς . Με μέσο όρο 17.6 πόντους του παιχνιδιού είναι μία καλή επιλογή. Παρά το δύσκολο έργο του Ερυθρού Αστέρα πιστεύουμε πως μπορούμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παίκτης που βοηθάει την οικονομία της ομάδας, με βοήθειες στην άμυνα, δίνει μεγαλύτερο βάθος και έξτρα επιλογές στην επίθεση. Την παρούσα στιγμή η αξία του εντός του παιχνιδιού ανέρχεται στις (11.0) μονάδες. Στη θέση του αρχηγού και ταυτόχρονα του βασικού ψηλού του σχήματος μας, δε θα μπορούσε να ήταν άλλος εκτός από τον Ματίας Λεσόρ ο οποίος… τα κάνει όλα και συμφέρει! Αυτό το αποδεικνύουν οι πόντοι που σκοράρει σε κάθε παιχνίδι όπως και οι πόντοι που συγκεντρώνει συνολικά στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ανέρχονται στους 27.5 μέσο όρο. Όσο αναφορά την αξία του στην εφαρμογή της Euroleague η… μοναδιαία του.

Συνοψίζοντας τις κενές θέσεις τον αναπληρωματικών αποφασίσαμε να δώσουμε μία ευκαιρία στον νεαρό Ματιέ Στραζέλ που δεν τα πάει άσχημα στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη Μονακό. Το μόνο που μένει είναι να πάρει ευκαιρίες και παραστάσεις έτσι ώστε να δείξει την αξία του και στην Euroleague. Aναλυτικά ο 22 χρόνος βρίσκεται με (5.9 μονάδες) αποδίδοντας μέσο όρο 4.4 πόντους παιχνιδιού.//

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο