Connect with us
5708174 620x350.jpg 5708174 620x350.jpg

ΕΛΛΑΔΑ

Καμένα Βούρλα: Γνώριζε τον δολοφόνο που τη σκότωσε η 84χρονη – «Έπαθα σοκ όταν την είδα», λέει ο ξάδελφός της

Published

on

BANNER ME POS 1000x200px

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη διαλεύκανση της δολοφονίας της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα, που σημειώθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, όπου δέχθηκε μοιραίο χτύπημα από μαχαίρι στην πλάτη.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, προκαλώντας ανησυχία στους οικείους της, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

«Βρήκαμε πατημασιές από ένα παπούτσι με συγκεκριμένο νούμερο»

Οι Αρχές εντόπισαν την ηλικιωμένη πεσμένη στο πάτωμα του εξοχικού σπιτιού της, μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ στο σημείο υπήρχαν ματωμένες πατημασιές.

Η πόρτα του σπιτιού της 84χρονης δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γεγονός που ωθεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος. Επιπλέον, το κλειδί ήταν πάνω στην πόρτα και το πορτοφόλι της βρέθηκε σε ένα κομοδίνο. Οι Αρχές θεωρούν, σύμφωνα με το , πως η 84χρονη γνώριζε τον δολοφόνο της.

Η 84χρονη φέρεται να είχε μεγάλη περιουσία, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών τηςν δεχόταν ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της ο οποίος ωστόσο, τώρα μένει σε οίκο ευγηρίας.

Advertisement

«Τελευταία φορά μιλήσαμε την Παρασκευή»

Μιλώντας στο ο ξάδελφος της δολοφονηθείσας, Λουκάς, τόνισε πως η 84χρονη πάντα κρατούσε κάποια χρήματα στο σπίτι γιατί ήταν μεγάλη γυναίκα.

«Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Της έκανα τηλεφωνήματα και δεν απαντούσε και απευθυνθήκαμε στην αστυνομία και την βρήκαμε μαζί με την αστυνομία όταν πήγαμε στο σπίτι. Έπαθα σοκ όταν την είδα. Υπήρχε μία παλιά ιστορία με διαμάχη αλλά είχε λήξει. Είχαν μια διένεξη με τους συγγενείς του συζύγου της όταν πέθανε αλλά λύθηκε και πάνε 10 χρόνια. Ο σύντροφός της είχε κακοποιητική συμπεριφορά, Είχαμε πάει και στην αστυνομία μαζί. Τελευταία φορά μιλήσαμε την Παρασκευή. Εδώ δεν είχε συγγενείς και φίλους, μόνο μία ξαδέλφη και εμάς. Πάντα κράταγε κάποια χρήματα στο σπίτι γιατί ήταν μεγάλη γυναίκα. Προφανώς αυτός χτύπησε το κουδούνι. Δεν είχε τακτοποιήσει τα κληρονομικά της αλλά σκεφτόταν πού θα αφήσει τι», ανέφερε.

Ακόμη, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας υπογράμμισε ότι η μοιραία μαχαιριά στην 84χρονη από τα Καμένα Βούρλα της τρύπησε τον πνεύμονα.

«Πήγε κατευθείαν στην καρδιά και έφυγε αμέσως. Βρήκαμε πατημασιές από ένα παπούτσι με συγκεκριμένο νούμερο. Οι συγγενείς ερευνώνται και ταυτοποιούνται τα άλλοθι. Ήξερε τον δολοφόνο. Είχε πολλά ακίνητα και λένε πως κάποιοι συγγενείς να τα γράψουν σε αυτούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε έναν γάμο στον παρελθόν και έναν δεσμό με ένα κύριο ο οποίος είχε κακοποιητική συμπεριφορά», κατέληξε.

Δείτε το ρεπορτάζ του :



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο