Connect with us
kavoura 620x350.jpg kavoura 620x350.jpg

LIFESTYLE

Βίκυ Κάβουρα: «Δεν έκανα τεστ εγκυμοσύνης, ο Γιώργος ήξερε ότι είμαι έγκυος»

Published

on

BANNER ME POS 1000x200px

Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show» και έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Η ηθοποιός έγινε μαμά για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Δεν ήταν και πάρα πολύ εύκολη η εγκυμοσύνη

«Μου το λένε ότι έχει γλυκάνει το πρόσωπό μου αλλά εγώ δε βλέπω διαφορά… Δεν ήταν και πάρα πολύ εύκολη η εγκυμοσύνη αλλά, δεν ήταν και αυτό που μου έλεγαν. Με είχαν αγχώσει πάρα πολύ. Όλα έχουν τη ροή τους, ξέρει η ζωή… Δεν έκανα ποτέ τεστ εγκυμοσύνης. Ο Γιώργος ήξερε ότι είμαι έγκυος, εγώ δεν το ήξερα. Δε ξέρω πως το κατάλαβε.

Ο Γιώργος ήξερε ότι είμαι έγκυος

Μου είπε να πάμε στο γιατρό, πήγαμε και έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα. Όταν με πήρε η γιατρός και μου είπε συγχαρητήρια, τι ρώτησα γιατί, και μου είπε ότι είμαι έγκυος, της έκλεισα το τηλέφωνο… Όταν το είπα στον Γιώργο μου λέει, “το ξέραμε” και του λέω, “συγγνώμη, αυτή είναι η αντίδρασή σου;”» εξομολογήθηκε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Γέννησα μόλις έκλεισα τον ένατο

«Το πρώτο τρίμηνο που έπαιζα στο θέατρο μου μύριζαν τα πάντα, μετά είχα ένα ατυχηματάκι στο θέατρο, τρόμαξα λίγο, μετά κάθισα σπίτι… Δε ξέρω πόσα κιλά έβαλα στην εγκυμοσύνη. Δε ζυγίστηκα, δε με ενδιέφερε κιόλας. Έτρωγα, μετά τον έβδομο δεν είχε τόση όρεξη, πριν είχα όρεξη για πράγματα που μέχρι τότε δεν έτρωγα ποτέ, όπως φακές, σπανακόρυζο, φέτα….

Από τον έβδομο και μετά η τροφή μου ήταν το καρπούζι, έτρωγα μισό καρπούζι κάθε μέρα» είπε σε άλλο σημείο.

Advertisement

«Είχα μια ενόχληση και πήγα στον γιατρό να με δει.,, Μου είπε ότι από την προηγούμενη μέρα είχε μπει σε τοκετό και γεννάω… Γέννησα με καισαρική…» ανέφερε ακόμα η Βίκυ Κάβουρα.

Η αλλαγή στη ζωή της από τον ερχομό της μικρής

«Μπαίνεις άλλη και βγαίνεις άλλη…» είπε η ηθοποιός για τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε μετά τη γέννηση της κόρης της.

«Το πρώτο διάστημα πήγαινα πάνω της να δω αν ανασαίνει, το μπάνιο ήταν χάλια. Βοηθάει όμως πολύ το ένστικτο…Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει τώρα 100%… Τώρα σταμάτησα το θηλασμό» εξομολογήθηκε.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο