Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση κατά ανήλικων μεταναστών στα Σεπόλια – «Θα σας γ@@@με»

Published

on

kavgas 600x307.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Μια σοβαρή καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με ρατσιστική επίθεση εναντίον ανήλικων μεταναστών στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με την ομάδα στο Facebook “sepolia.net”, όλα ξεκίνησαν όταν δύο ανήλικα παιδιά της δομής φιλοξενίας προσφυγόπουλων επί της Αμβρακίας ξεκίνησαν να μαλώνουν μεταξύ τους, πρώτα στο μπαλκόνι και εν συνεχεία στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

Στη συνέχεια, δύο κοπέλες που περνούσαν από εκεί τούς φώναξαν να σταματήσουν να μαλώνουν ενώ, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, όταν κάτοικοι στις γύρω πολυκατοικίες ρώτησαν τις κοπέλες εάν δέχθηκαν επίθεση αυτές, απάντησαν «όχι, μεταξύ τους μαλώνουν» και στη συνέχεια έφυγαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, «στην είσοδο της πολυκατοικίας άρχισε να μαζεύεται όχλος. Κάποιοι από αυτούς φώναζαν επιθετικά του τύπου… “πάμε να τους πετάξουμε έξω τώρα”. Ήρθε ένα περιπολικό και πήρε μαζί του το ένα από τα παιδιά που μάλωναν και τον φύλακα της δομής ως υπεύθυνο».

Η καταγγελία:

«Έπεσε βαθύ σκοτάδι στην Αμβρακίας – Σαμουήλ Χάου

Advertisement

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και αυτοπτών μαρτύρων, τα γεγονότα χθες βράδυ 13/10 εξελίχθηκαν ως εξής:

Δύο ανήλικα παιδιά της δομής, άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους, πρώτα στο μπαλκόνι και εν συνεχεία στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Δύο κοπέλες που περνούσαν από εκεί, τους φώναξαν να σταματήσουν να μαλώνουν. Κάτοικοι των γύρω πολυκατοικιών ρώτησαν τις κοπέλες: Σας επιτέθηκαν; σας χτύπησαν; Αυτές, απάντησαν όχι, μεταξύ τους μαλώνουν και έφυγαν.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας άρχισε να μαζεύεται όχλος. Κάποιοι από αυτούς φώναζαν επιθετικά του τύπου… πάμε να τους πετάξουμε έξω τώρα.

Ήρθε ένα περιπολικό και πήρε μαζί του το ένα από τα παιδιά που μάλωναν και τον φύλακα της δομής ως υπεύθυνο.

Η πολυκατοικία έμεινε αφύλακτη. Ό όχλος έγινε μεγαλύτερος και πιο επιθετικός. Από κάτω φώναζαν στους ανήλικους…. Θα σας γα….ε, να έρθει κλούβα να σας μαζέψει και να σας πετάξει στην θάλασσα… κ.α. Δύο – τρία παιδιά, πιο θερμόαιμα, απαντούσαν από πάνω.

Advertisement

3-4 γεροδεμένα άτομα μπήκαν στην πολυκατοικία, σπάζοντας την πόρτα. Τους ακολούθησαν πολλοί. Από την πολυκατοικία ακούγονταν ουρλιαχτά παιδιών.

Ήρθαν γύρω στα 7 περιπολικά και μηχανές της αστυνομίας. Ανέβηκαν στην πολυκατοικία. Κάποιους συνέλαβαν, δεν ξέρουμε ακόμα ποιους.

Η Χρυσή Αυγή σαν οργάνωση δεν τρομάζει πιά. Ο φασισμός και ρατσισμός που ζει στις ψυχές πολλών, τρομάζει πραγματικά».



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο