Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία: «Τον ερωτεύτηκα από τη φωτογραφία, ένιωσα ότι είναι «δικός μου»

Published

on

Εlisavet Moutafi 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Πριν λίγους μήνες η Ελισάβετ Μουτάφη έκανε γνωστή την είδηση ότι μαζί με τον σύζυγο της Μάνο Νιφλή υιοθέτησαν ένα αγοράκι από την Αφρική. Το όνομα που έδωσαν στον μικρό είναι Δημήτρης και οι δύο τους δηλώνουν τρισευτυχισμένοι.

Ο Μάνος Νιφλής έχει δύο κόρες από τον πρώτο γάμο του.

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου η ηθοποιός βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για τις αλλαγές στην οικογενειακή ζωή της που της έχει φέρει ο μικρός Δημήτρης.

Δεν πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι

«Έπρεπε κι εγώ να προσαρμοστώ ως μαμά. Τέλη Ιουλίου τον έφερα στην Ελλάδα. Δεν πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι. Τον ερωτεύτηκα από τη φωτογραφία, ένιωσα ότι είναι «δικός μου», τελείωσε. Ήξερε όσο μπορεί να καταλάβει ένα παιδάκι τριών ετών.

Ήξερε ότι ήταν η μαμά μου και ζήλευε τα άλλα παιδάκια που ερχόταν να παίξουν μαζί μου. Ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται, έχουμε να περάσουμε πάρα πολύ δύσκολα. Είναι πανέξυπνος, δεν παίζεται» είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Advertisement

Η διαδικασία της υιοθεσίας

«Πήγα στην Αφρική, γύρισα, έπρεπε να γίνει το δικαστήριο. Ήταν να πάω να τον δω ξανά και ευτυχώς είχε γίνει το δικαστήριο και είχε βγει η απόφαση, οπότε είχα πει: θα μείνω για να τον πάρω πίσω, δεν θα μείνω πίσω. Είναι έξι μήνες η διαδικασία, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική».

Τον είχα συνέχεια στο μυαλό μου

«Το πιο δύσκολο ήταν την πρώτη φορά που έπρεπε να φύγω. Τον είχα για δυο μέρες, τον γνώρισα και έπρεπε να φύγω. Τον είχα συνέχεια στο μυαλό μου, σκεφτόμουν και το βλέμμα του», είπε στο Happy Day η Ελισάβετ Μουτάφη.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο