Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Ο Λάμπρος Λάζαρης μιλά για τον χωρισμό του από τη Δανάη Παππά

Published

on

pappa 1 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφεί το τελευταίο διάστημα για τη σχέση του Λάμπρου Λάζαρη και της Δανάης Παππά. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, ο Λάμπρος Λάζαρης μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Buongiorno» στο MEGA και δήλωσε σε τι φάση βρίσκεται η σχέση τους.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής αν οι δύο τους έχουν επικοινωνία εκείνος είπε: «Όλα είναι τέλεια με τη Δανάη Παππά, εφόσον δεν έχουμε επαφή».

Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μου

Πριν λίγες εβδομάδες ο Λάμπρος Λάζαρης είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στα social στα οποία είχε δηλώσει:

Ο επιχειρηματίας παρακάλεσε τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του σχετικά με το θέμα του χωρισμού του με τη Δανάη Παππά

Advertisement

Σε story που δημοσίευσε, έγραψε: «Κάνω αυτό το post, επειδή δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από χθες όλο το 24ωρο. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περεταίρω, δεν υπάρχει καμία «δικαστική διαμάχη», ασχολούνται αυτοί που πρέπει ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που ήταν τόσα χρόνια μαζί, κάτι που θεωρώ ότι συνηθίζεται».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ όπως γνωρίζετε δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, ούτε ανήκω στον χώρο του θεάματος, οπότε θα ήθελα σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Σας ευχαριστώ».

Η ανάρτηση του επιχειρηματία

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο