Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

MEDIA

TikToker «έφαγε» πόρτα από αεροπορική λόγω αλλεργιών – Τι συνέβη

Published

on

plane shutterstock 2 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με μία γυναίκα που την «πέταξαν» έξω από πτήση επειδή είχε τροφικές αλλεργίες

Με δάκρυα στα μάτια και οργισμένη, η 29χρονη Ellie Brelis, ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας, εξηγεί σε ένα βίντεο στο TikTok ότι πετούσε από το Λος Άντζελες στη Βοστώνη για να επισκεφτεί έναν γιατρό καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το προσωπικό τη συνόδευσε έξω από το αεροπλάνο, ενώ οι αποσκευές της συνέχισαν να ταξιδεύουν χωρίς αυτήν

Ωστόσο, όταν ενημέρωσε το πλήρωμα της πτήσης για την αλλεργία της στα οστρακοειδή και για το πού φυλάει τα φάρμακα της, ενημερώθηκε ότι πρέπει να αποβιβαστεί.

«Με κάποιο τρόπο όλα έγιναν πολύ γρήγορα και υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι γύρω μου. Ήμουν αρκετά αμήχανη και δεν καταλάβαινα πώς έγινε όλο αυτό το… .Έχω πετάξει πάρα πολλές φορές στη ζωή μου και πάντα έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα», λέει στο βίντεο.

Δείτε το παρακάτω

@elliebrelis Sorry there are no CC. I didnt have time to upload. can anyone help me? Please share / repost / comment and TAG @delta @LAX @404 [by L.A. Times] @The Boston Globe @Pete Buttigieg #fyppppppppppppppppppppppp #fyp #fypシ ♬ original sound – Ellie Brelis

Η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι το προσωπικό τη συνόδευσε έξω από το αεροπλάνο, ενώ οι αποσκευές της συνέχισαν να ταξιδεύουν χωρίς αυτήν.

Στη συνέχεια, η TikToker γυρίζει την κάμερα για να δείξει ένα αεροπλάνο να απογειώνεται, ισχυριζόμενη ότι αυτή είναι η πτήση της.

Advertisement
@elliebrelis Replying to @dannydevito_luvr @delta @The Boston Globe @latimes ♬ original sound – Ellie Brelis

Η ίδια τονίζει ότι κουβαλάει πολλά EpiPens πάνω της και ταξιδεύει με πτήσεις της συγκεκριμένης εταιρείας εδώ και χρόνια αναφέροντας πάντα στο προσωπικό για την αλλεργία της πριν και κατά τη διάρκεια της επιβίβασης. Δεν είχε ποτέ πρόβλημα μέχρι το τελευταίο της ταξίδι.

«Εγώ φταίω; Δεν έπρεπε να είχα πει ότι έχω αλλεργία;», αναρωτιέται στο βίντεό της, με τους χρήστες να τις συμπαραστέκονται και να της απαντούν ότι δεν έπρεπε να της φερθούν έτσι.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο