Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

«Ταμπού» στο MEGA: Απόψε η τηλεταινία – Η ιστορία μυστηρίου με φόντο τα Ιωάννινα και πάλι από την αρχή

Published

on

taboo 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Με πολύχρωμο καμβά την πόλη των Ιωαννίνων, η νέα σειρά «Ταμπού» σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, έρχεται στο MEGA με μία τηλεταινία για τα όσα έχουν συμβεί στα πρώτα επεισόδια.

Δυο φόνοι συγκλονίζουν την πόλη των Ιωαννίνων

Ένα μεγάλο μυστικό – ταμπού κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από τις ζωές των αδερφών Καρτάλη. Την ίδια ώρα δυο φόνοι συγκλονίζουν την πόλη των Ιωαννίνων και προκαλούν αναστάτωση στους ήρωες της σειράς που εμπλέκονται με τις υποθέσεις.

Δείτε απόψε την τηλεταινία

Αστυνομικό μυστήριο και ανεκπλήρωτοι έρωτες έρχονται στην οθόνη του MEGA από το πρώτο λεπτό της νέας δραματικής σειράς που υπογράφει η τριάδα των επιτυχιών – Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου.

Στο χειμωνιάτικο σκηνικό των Ιωαννίνων, στην παγωμένη λίμνη Παμβώτιδα, μια παρέα φοιτητών περνάει τον χρόνο της με γέλια και πειράγματα, όταν ο πάγος στην επιφάνεια της λίμνης σπάει για να αποκαλύψει το μυστικό που κρατούσε: το πτώμα μιας γυναίκας που φορά στο λαιμό της ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμημα Γιαννιώτικης τέχνης.

Advertisement

Οι φοιτητές τρομάζουν, αλλά πιο πολύ ανησυχούν εκείνοι που εμπλέκονται στο έγκλημα που συνδέεται με μια ιστορία οικογενειακού πόνου και απόγνωσης. Η αστυνόμος Ελένη (Μυρτώ Αλικάκη) αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο