Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει ότι απώθησε δύο απόπειρες ισραηλινής εισβολής – Ο στρατός βομβάρδισε τζαμί

Published

on

Capture 39 620x350.jpeg
BANNER ME POS 1000x200px

Το λιβανικό σιιτικό κίνημα Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι συγκρούστηκε δύο φορές με Ισραηλινούς στρατιώτες που προσπαθούσαν να διεισδύσουν σήμερα σε περιοχή κοντά σε μεθοριακό χωριό στον νότιο Λίβανο.

Οι μαχητές της Χεζμπολάχ πυροδότησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς κατά των Ισραηλινών στρατιωτών και «τους αντιμετώπισαν, καθώς αυτοί προσπαθούσαν να διεισδύσουν» στην περιοχή κοντά στο λιβανικό χωριό Ράμια, σε δύο απόπειρες που έκαναν, διευκρίνισε η ένοπλη σιιτική οργάνωση, αναφερόμενη σε συγκρούσεις που διήρκεσαν περίπου μια ώρα.

Ισραηλινά ΜΜΕ ανέφεραν ότι τουλάχιστον επτά στρατιώτες τραυματίστηκαν στα σύνορα με τον Λίβανο. Στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φαίνεται ελικόπτερο να μεταφέρει τραυματίες σε νοσοκομείο της Χάιφα στο βόρειο Ισραήλ.

Την ίδια στιγμή το Τελ Αβίβ αναφέρει ότι περίπου 300 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο στα βόρεια της χώρας.

Advertisement

Λίβανος: Ανελέητοι βομβαρδισμοί – Πλήγμα σε τζαμί

Τα επίσημα λιβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ισραηλινή αεροπορική επιδρομή από την οποία καταστράφηκε σήμερα τζαμί στον νότιο Λίβανο, όπου το Ισραήλ έχει εντείνει τους βομβαρδισμούς του τις τελευταίες εβδομάδες.

«Γύρω στις 03:45 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδος), εχθρικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αεροπορικό πλήγμα με στόχο το παλιό τζαμί στο κέντρο του χωριού Κφαρ Τέμπνιτ, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς», μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου ANI.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο