Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ένας νεκρός, 9 τραυματίες μετά από πυροβολισμούς κοντά στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Τενεσί

Published

on

tennessee 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Ένας άνθρωπος κατέληξε και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επιστροφής του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Τενεσί, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του αστυνομικού τμήματος του Νάσβιλ.

Πέντε άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία με ασθενοφόρο. Άλλοι πέντε μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό όχημα, δήλωσε η αξιωματικός δημοσίων σχέσεων του αστυνομικού τμήματος του Νάσβιλ Μπρουκ Ριζ. Τουλάχιστον ένα από τα θύματα είναι παιδί, δήλωσαν οι αρχές.

Στις ΗΠΑ όχι μόνο δεν έχει ανοίξει η προεκλογική συζήτηση για την οπλοκατοχή, αλλά Τραμπ και Χάρις φαίνονται φιλικοί προς αυτήν.

Οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι κάποιοι από τους τραυματίες και τους νοσηλευόμενους εμπλέκονται και είναι ύποπτοι ότι εμπλέκονται στους πυροβολισμούς, δήλωσε η Ριζ.

Η αστυνομία βρίσκονταν ήδη στην εκδήλωση στο Τενεσί την ώρα των πυροβολισμών

Οι αξιωματούχοι της πυροσβεστικής και της αστυνομίας βρίσκονταν ήδη στην εκδήλωση για να συμμετάσχουν στην παρέλαση της επιστροφής νωρίτερα σήμερα, δήλωσαν οι αρχές. Ορισμένο προσωπικό βρισκόταν ήδη στο σημείο όταν ξέσπασαν οι πυροβολισμοί και χρησιμοποίησαν τις ζώνες τους για να εφαρμόσουν αιμοστατικούς επίδεσμους σε θύματα πυροβολισμών, δήλωσε η Κέντρα Λόνι, αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νάσβιλ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που γιόρταζαν τον εορτασμό της επιστροφής πήγαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Τενεσί, ο οποίος διεξάγεται στο Nissan Stadium, δήλωσε ο διοικητής του βόρειου τμήματος του Νάσβιλ Άντονι ΜακΚλέιν. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπήρχε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που είχε συγκεντρωθεί για την παρέλαση.

Όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί πριν από περίπου δύο ώρες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, «μερικοί άνθρωποι την κατέστρεψαν για όλους», δήλωσε ο ΜακΚλέιν. Ο συνδυασμός υπαίθριων εορταστικών εκδηλώσεων και οπλοκατοχής, δεν φαίνεται να λειτουργεί στις ΗΠΑ.

Πηγή: ABCnews

Advertisement



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο