Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Πάολα: Είχα εμμονικό θαυμαστή που νόμιζε πως η κόρη μου είναι δική του

Published

on

image 48 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Σήμερα είναι η πρεμιέρα της Πάολα με τον Νίνο στο ΤΗΕΑΜΑ Athens και με αφορμή αυτό η τραγουδίστρια μίλησε την εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».  Μάλιστα, η επιτυχημένη τραγουδίστρια δήλωσε πως η σημερινή εμφάνιση την έχει αγχώσει.

To άγχος της πρεμιέρας

Η αγαπημένη τραγουδίστρια λέει στην κάμερα του MEGA πως κάθε φορά έχει πολύ άγχος πριν την πρεμιέρα. Μάλιστα παραδέχτηκε πως το τελετουργικό της κάθε φορά πριν βγει στην σκηνή, ως λύτρωση στο άγχος της, είναι να φιλάει εικόνες του Χριστού και της Παναγίας.

Ο ανταγωνισμός στη ζωή της και το περιστατικό stalking

Στη συνέχεια της συνέντευξης ρωτήθηκε για το αν έχει βιώσει ανταγωνισμό όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της. Η Πάολα τότε απάντησε πως παρότι γνωρίζει ότι αυτό υπάρχει στο χώρο, η ίδια δεν έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο.

«Είχα εμμονικό θαυμαστή, έζησα τραβηγμένα πράγματα».

Αντιθέτως, σε ερώτηση που της τέθηκε για το αν έχει πέσει θύμα stalking, η Πάολα απάντησε θετικά. Μάλιστα δήλωσε πως ο εν λόγω stalker ανέπτυξε τόσο μεγάλη εμμονή μαζί της που νόμιζε πως η κόρη της είναι δίκο του παιδι. Συγκεκριμένα είπε: «Είχα εμμονικό θαυμαστή, έζησα τραβηγμένα πράγματα. Νόμιζε πως το παιδί μου, η Παολίνα μου, είναι δική του».

Η σχέση της με την κόρη της

Η Πάολα σε σχέση με την κόρη της, Παολίνα, πως την εμπιστεύεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά: «Εμπιστεύομαι το παιδί μου, αλλά όχι τους ανθρώπους έξω. Σαν  πεθερά προσέχω περισσότερο το παλικάρι από ότι το παιδί μου. Οι γυναίκες τυραννούν τα αγόρια, είναι τσαούσες».

Advertisement

«Εμπιστεύομαι το παιδί μου αλλά όχι τους ανθρώπους έξω».

Η Παολίνα μοιάζει εκπληκτικά με τη διάσημη μαμά της όσο μεγαλώνει και έχει εξίσου ξεχωριστή φωνή. Ωστόσο, η 20χρονη δεν φαίνεται πως θα ασχοληθεί με το τραγούδι και σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στην Θεσσαλονίκη.

Βέβαια, σε παλαιότερο single, με τίτλο «Σε Χρειάζομαι», στο οποίο η Πάολα συνεργάστηκε για μια ακόμη φορά με τον Γιώργο Θεοφάνους, ενώ τους στίχους υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου, η τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί με την κόρη της, Παολίνα και η ομοιότητα των δύο έγινε ορατή από πόλο το πανελλήνιο.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο