Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Για αυτά τα δύο ζώδια το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις

Published

on

sttarr 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Η δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη έφτασε στο τέλος της, αλλά οι καλές αστρολογικές προδιαγραφές συνεχίζονται. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται μάλιστα, έχει πολλές προοπτικές για ευκαιρίες, εξελίξεις και καλή τύχη για κάποια ζώδια.

Είναι ώρα να εκμεταλλευτούμε τα τρίγωνα Αφροδίτη – Άρη που ασκούν ακόμη επιρροή, όπως επίσης και αυτό του Ερμή με τον Δία. Όλα αυτά φέρνουν δράση, εύνοια στην ερωτική ζωή, αλλά και αποφασιστικότητα.

Πάμε να δούμε τα 2 ζώδια που θα έχουν εύνοια για το Σαββατοκύριακο:

Καρκίνοι

Έχετε πολύ καλές αστρολογικές εξελίξεις που αφορούν το ζώδιό σας, καθώς Ερμής, Δίας και Αφροδίτη σάς επηρεάζουν θετικά και δημιουργούν ένα όμορφο πλαίσιο στην ερωτική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό να έχετε ευκαιρίες και προοπτικές σε θέματα σπουδών, καριέρας, σπιτιού και οικογένειας. Αν έχετε στόχους που θέλετε να πετύχετε μέχρι το τέλος της χρονιάς, προσπαθήστε τώρα να αναλάβετε δράση. Στο προσωπικό σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να έρθουν τώρα πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν με αποτέλεσμα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Τέλος είναι οι κατάλληλες ημέρες για να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και να χαρείτε στιγμές της καθημερινότητάς σας.

Ζυγοί

Όλη η εβδομάδα έχει ξεκινήσει με θετικές προδιαγραφές, καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας η Αφροδίτη είναι σε τρίγωνο με τον Άρη. Αυτή η όψη θα σας ευνοήσει αρκετές ημέρες και το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας, σπουδών, δουλειάς. Μπορεί ακόμη να έχετε επιτυχία σε θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, μάρκετινγκ, διαδικτύου, εκδόσεων, νομικών θεμάτων. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις εξαιρετικές όψεις για οποιαδήποτε επικοινωνία, διαπραγμάτευση, συμφωνία, θέματα σπουδών, οικονομικών, μετακινήσεων, ταξιδιών, αγοραπωλησιών. Τέλος δεν είναι καθόλου απίθανο να δείτε τώρα εντυπωσιακές κινήσεις στην καριέρα σας.

Advertisement

* Πηγή: Grace

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο