Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Ελένη Ψυχούλη: «Η αναγνωρισιμότητα δεν θα σε κάνει σταρ στην Ελλάδα»

Published

on

6Z3A9934 1 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Buongiorno» για την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση. Η δημοσιογράφος γαστρονομίας, όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς σχολίασε επίσης και τα αρνητικά  σχόλια στο διαδίκτυο, αλλά και διάφορα κοινωνικά ζητήματα.

«Τα κιλά είναι σαν τα μαλλιά, αλλάζουν».

Η Ελένη Ψυχούλη, είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του MEGA, σε σχέση με το αν σχεδιάζει μια επιστροφή στην τηλεόραση πως: «Συζητάω κάτι αλλά είναι νωρίς. Θέλω όμως να είναι κάτι άλλο, όχι άλλο το κομμάτι της μαγειρικής ».

 «Αν είναι να βάλεις εσύ σκούπα, τι να την κάνεις την αναγνωρισιμότητα;»

Αναφορικά με το αν παρακολουθεί εκπομπές μαγειρικής άλλων αυτήν την περίοδο, η δημοσιογράφος είπε: «Τώρα με τις πλατφόρμες, δεν μπορώ να παρακολουθώ πολλές εκπομπές. Και ειδήσεις θα δω, αλλά προτιμώ να δω ένα φαγητό. Είναι η χαρά της ζωής το φαγητό. Είναι μια ψευδαίσθηση ότι κάτι πάει καλά».

Τι δήλωσε για την αναγνωρισιμότητά της

Για την αναγνωρισιμότητά της και την επίδραση που είχε στη ζωή της η Ελένη Ψυχούλη ανέφερε: «Όταν είσαι μάνα, δεν μπορείς να «ξιπαστείς» γιατί το παιδί σου, σου θυμίζει ότι είσαι ένα μικρό τίποτα. Στην Ελλάδα η αναγνωρισιμότητα δεν συνάδει με τα χρήματα και την ζωή που κάνεις. Αν είναι να βάλεις εσύ σκούπα, τι να την κάνεις την αναγνωρισιμότητα; Η αναγνωρισιμότητα δεν θα σε κάνει σταρ στην Ελλάδα».

Οι δηλώσεις της Ελένης Ψυχούλη για κοινωνικά ζητήματα

Σε σχέση με το γιο της η παρουσιάστρια είπε πως αισθάνεται «σαν παιδί του» γιατί, σύμφωνα με την ίδια, από αυτόν μαθαίνει τη συμβαίνει στη σύγχρονη κοινωνία και ποιος είναι ο τρόπος σκέψης της νέας γενιάς. Επιπλέον, σε σχέση με  την ταυτότητα φύλου και το διαχωρισμό μεταξύ κοινωνικού και βιολογικού φύλου, όπως τίθεται κατά τα τελευταία  χρόνια, η Ελένη Ψυχούλη είπε πως καλώς έχουμε αυτή τη γνώση πλέον γιατί ακόμη και η ίδια με αφορμή αυτό διερωτήθηκε για το τι συμβαίνει στην κοινωνία αλλά και μέσα της.

Advertisement

Η Ελένη Ψυχούλη, μίλησε επίσης για τα κακά σχόλια που μπορεί κανείς να δεχτεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μάλιστα, η δημοσιογράφος είπε πως πρόκειται για «αληθινή ανθρωποφαγία». Συγκεκριμένα, δήλωσε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα bullying. «Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου, μου αρέσει να είμαι αδύνατη. Τα κιλά είναι σαν τα μαλλιά, αλλάζουν», δήλωσε σχετικά.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο