Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιούρτσεβεν στο ertsports: «Το ΟΑΚΑ μας “ανεβάζει”, κορυφαίος σέντερ ο Λεσόρ»

Published

on

Giourtseven 1 614x1024.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν (8π., 4ριμπ.), ο οποίος ήταν θετικός κόντρα στους “Βαυαρούς” μίλησε στο ertsports.gr για την έωςτώρα παρουσία του στο “τριφύλλι” και το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, ενώ παραδέχτηκε πως ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στα «θέλω» της ομάδας και του Έργκιν Άταμαν.

Ομέρ μίλησε μας λίγο για το “OAKA experience” και γενικότερα για την ατμόσφαιρα, που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού…

«Η αλήθεια είναι πως λάτρεψα την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, ειδικότερα τις στιγμές, που οι οπαδοί μας χειροκρότησαν, όταν δεν παίζαμε καλά με την Μπάγερν. Επιπλέον αισθάνθηκα δέος, βλέποντας όλη την ιστορία του Παναθηναϊκού, στους εσωτερικούς χώρους και ανυπομονώ να μάθω, ακόμα περισσότερα. Οι Έλληνες συμπαίκτες μου, με μαθαίνουν πολλά για τη νέα μου ομάδα και να σου πω την αλήθεια, ανυπομονώ να γίνω κι εγώ μέλος της “πράσινης” ιστορίας.»

Πρέπει να σε ρωτήσω σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεσαι; Πότε θα δούμε στο παρκέ τον πραγματικό Γιούρτσεβεν;

«Ξέρω πως ο κόσμος περιμένει πολλά από εμένα, όμως έχω έρθει σε ένα νέο περιβάλλον και ψάχνω να βρω τα πατήματά μου. Γνωρίζω τι μπορώ να κάνω στο παρκέ, όμως προσπαθώ ν’ αφομοιώσω τη φιλοσοφία του κόουτς Άταμαν, αλλά και της ομάδας μου. Δεν έχω προσφέρει αυτά που θέλω, βρίσκομαι μακριά από τον καλό μου εαυτό, όμως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μου».

Advertisement

Τι συμβαίνει στις προπονήσεις με τον Λεσόρ; Πέφτουν κορμιά; Πως το αντιμετωπίζεις;

«Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός κι αυτός μας κάνει καλύτερους όλους τους παίκτες. Για τον Ματίας, τώρα τι να πω. Είναι από τους κορυφαίους σέντερ της Euroleague, ήταν ο κορυφαίος πέρσι, χωρίς καμία αμφιβολία και φαίνεται πως και φέτος θα πρωταγωνιστήσει. Ναι γίνονται ωραίες μονομαχίες στην προπόνηση, το ευχαριστιέμαι και σίγουρα, αυτό με προετοιμάζει για τα επίσημα παιχνίδια. Ήρθα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, αλλά και παράλληλα να βελτιωθώ και να φτιάξω κι άλλα κομμάτια του παιχνιδιού μου. Θα γίνω σίγουρα πιο σκληρός, έχοντας για αντίπαλο τον Λεσόρ στην προπόνηση».

Γιούρτσεβεν στο ertsports: «Το ΟΑΚΑ μας “ανεβάζει”, κορυφαίος σέντερ ο Λεσόρ»

Δημήτρης Μπούκας

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο