Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Βεβαίως παραμένω πρόεδρος – Θα πάμε σε εκλογές ό,τι και να γίνει

Published

on

kasselakis mak221 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που έχουν προκύψει στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 στο «Ενώπιος Ενωπίω» μετά την καθαίρεσή του από την Κεντρική Επιτροπή.

Τονίζοντας ότι δεν νοείται κόμμα χωρίς διαχειριστική και διοικητική ηγεσία τόνισε ότι «βεβαίως παραμένω πρόεδρος και de facto και de jure», προσθέτοντας ότι «καταστατικά είναι ξεκάθαρο ότι όταν υπάρχει άρση της εμπιστοσύνης από την κεντρική επιτροπή πάμε σε έκτακτο συνέδριο».

Ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφιος και «θα πάμε σε εκλογές Προέδρου ο,τι και να γίνει, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Όπως τόνισε «υποψήφιοι είναι όσοι εγκρίνει το Συνέδριο. Θα πάμε σε εκλογές Προέδρου, ό, τι και να γίνει».

Εξήγησε τι εννοούσε περί κουκουλοφόρων, μίλησε για την εσωκομματική αντιπολίτευση και τα πυρά εναντίον του, τα οποία σε πολλά σημεία της συνέντευξης φρόντισε να ανταποδώσει, είπε πώς σκοπεύει να κινηθεί εν όψει και των κρίσιμων διαδικασιών στα επίσημα όργανα του κόμματος, δεν απέφυγε να τοποθετηθεί για άλλη μία φορά για τον Αλέξη Τσίπρα και τη μεταξύ τους σχέση.

Αποκάλυψε ότι δεν θα πάει στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου, γιατί δεν θέλει να προκαλέσει, απέφυγε την σκληρή αυτοκριτική, μίλησε για την προσωπική ζωή του και με το χέρι στην καρδιά είπε ότι ακόμη και στα πολύ δύσκολα δεν σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει και να επιστρέψει στην Αμερική.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο