Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέπτονται τις οικογένειες των θυμάτων της επίθεσης στο Σάουθπορτ

Published

on

LIDEJQWT5JITHCWDRKVE2H6XSU 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τον σύζυγο της Γούλιαμ, παρευρέθηκε στο Σάουθπορτ για να παρηγορήσει τις οικογένειες των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους έπειτα από επίθεση με μαχαίρι.

Στην πιο σημαντική δημόσια εμφάνιση της για φέτος, η Κέιτ συνάντησε μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ τις οικογένειες της Bebe King, έξι ετών, της Elsie Dot Stancombe, επτά ετών, και της Alice Dasilva Aguiar, εννέα ετών.

Πέρασαν επίσης χρόνο με τη δασκάλα χορού Leanne Lucas, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά καθώς προστάτευε τα παιδιά ενώ δεχόταν επίθεση από έναν κακοποιό με μαχαίρι κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος με θέμα την Τέιλορ Σουίφτ.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι συνομίλησε με τους υπεύθυνους των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που παρευρέθηκαν και βοήθησαν την ημέρα εκείνη. Υπενθυμίζεται ότι όταν συνέβη η τραγωδία τον Ιούλιο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ υποσχέθηκε στις οικογένειες και την τοπική κοινότητα ότι θα τους επισκεφθεί το συντομότερο δυνατό.

@dailymailroyals BREAKING: Kate Middleton’s FIRST public engagement since completing chemotherapy. The Princess of Wales has accompanied Prince William to Southport to meet privately with the families of the girls who died in July’s tragic attack. They also spoke publicly to emergency responders. #Southport #uk #news #royalfamily #katemiddleton ♬ original sound – Daily Mail Royals

Παρομοίως, η Κέιτ ήθελε να «δείξει την υποστήριξή της, την ενσυναίσθηση και τη συμπόνια της στην τοπική κοινότητα».

H πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Τη στιγμή του περιστατικού το ζευγάρι μοιράστηκε ένα προσωπικό μήνυμα που αφορούσε τους πληγέντες και, όπως και ο σύζυγός της, η πριγκίπισσα παρακολουθεί με προσοχή τα γεγονότα έκτοτε.

Advertisement

Σε μια βαθιά προσωπική δήλωση που κυκλοφόρησε μετά την επίθεση, η πριγκίπισσα έγραψε: «Ως γονείς, δεν μπορούμε να φανταστούμε τι περνούν οι οικογένειες, οι φίλοι και οι αγαπημένοι όσων σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σήμερα στο Σάουθπορτ».

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια παρουσία της πριγκίπισσας από τότε που ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι ολοκλήρωσε τη θεραπεία για τον καρκίνο και θα αναλάβει μια προσεκτικά κλιμακωτή επιστροφή στα δημόσια καθήκοντα.

*Με πληροφορίες από: Daily Mail



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο