Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Όχι άλλο Hathahate! H Αν Χάθαγουεϊ ζητάει συγγνώμη 12 χρόνια μετά

Published

on

an xathagouei hathagate in gr 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Η αμήχανη (αν όχι προσβλητική) στιγμή της Αν Χάθαγουεϊ από το παρελθόν έγινε viral και εκείνη το χειρίστηκε με μαεστρία παραδίδοντας μαθήματα crisis management.

Πίσω στο 2012 η Χάθαγουεϊ είχε φέρει σε δύσκολη θέση μία δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια συνέντευξης που της είχε δώσει -περίπου.

Όταν η Κέρστι Φλάα αποπειράθηκε να συνεντευξιάσει την Χάθαγουεϊ με αφορμή τη συμμετοχή της στην ταινία «Lès Miserables», η star του Χόλιγουντ της έκανε τη ζωή απόλυτα δύσκολη σε μια από τις πλέον cringe στιγμές της online.

H ιογενής αντιπάθεια στο πρόσωπο της Χάθαγουεϊ της κόστισε σχεδόν την καριέρα

H Χάθαγουεϊ αρνήθηκε να συμμετέχει στη διάδραση μεταξύ τους, όταν η δημοσιογράφος της ζήτησε να απαντήσει στις ερωτήσεις τραγουδιστά (η ταινία είναι μιούζικαλ) εκείνη αρνήθηκε αν οι συμπρωταγωνιστές της Χιου Τζάκμαν, Έντι Ρεντμέιν και Αμάντα Σέιφριντ είχαν πει ναι σε αυτό το ιδιότυπο challenge, και η απάντηση της («Δεν θα το κάνω, αλλά μπορείς ελεύθερα να τραγουδήσεις», είπε η ηθοποιός) ήταν απόλυτα κοφτή. Ήταν πάγος.

Η Χάθαγουεϊ επέμεινε σε αυτή τη στάση σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης χαρίζοντας άπλετα αρνήσεις σε σχεδόν όλες τις ερωτήσεις.

Advertisement

Δώδεκα χρόνια μετά μια συγγνώμη

@kjerstiflaa This didn’t go as planned. 🫣Watch my lateat episode on YouTube where i go down memory lane showing another cringe interview. Link in bio ⬆️ #annehathaway #foryou #celebritytiktok ♬ original sound – Flaawsome Talk

Πλέον όπως δημοσιοποίησε με video στο TikTok η δημοσιογράφος, το beef ανήκει στο παρελθόν. Η Χάθαγουεϊ έστειλε email μέσω του ατζέντη της στη Φλάα ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά της το 2012.

Σε αυτό η Χάθαγουεϊ εξηγεί «τι περνούσε την εποχή που είχε δώσει εκείνη τη συνέντευξη» λέει η Φλάα.

«Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό για εμένα. Απλά το να μιλάω για αυτό μού φέρνει δάκρυα στα μάτια, νιώθω ευγνωμοσύνη που το έκανε. Και ήταν ένα πολύ προσωπικό μήνυμα».

Η τοξικότητα που τη δηλητηρίασε

Το 2012 η Χάθαγουεϊ ήταν στο στόχαστρο πολλών που την είχαν αναδείξει στην πιο μισητή περσόνα online –μια συνθήκη που είχε προφανώς επηρεάσει τη συμπεριφορά της μπροστά και πίσω από τους προβολείς.

Η viral τότε τάση του «Hathahate» ήταν ισχυρή αν και κανείς ποτέ δεν κατάλαβε ακριβώς τα γιατί –το πιο πιθανόν είναι απλά ότι η Χάθαγουεϊ είχε επιτυχία οπότε και ήταν εκτεθειμένη στο βιτριόλι των τρολ. Ίσως πάλι ήταν εξαιρετικά ατυχή η επιλογή της να συμπαρουσιάσει τα Oscars με τον Τζέιμς Φράνκο. Κανείς πάντως δεν έμαθε ποτέ γιατί το να είσαι Χάθαγουεϊ δώδεκα χρόνια πριν ήταν κατάρα για το Χόλιγουντ.

Advertisement

H ιογενής αντιπάθεια της κόστισε ρόλους, σχολίασε η ίδια σε άρθρο του Vanity Fair όπου και κατονόμασε «άγγελο» τον Κρίστοφερ Νόλαν. Ο σκηνοθέτης την επέλεξε για το «Interstellar» σε μια εποχή που το βιτριόλι του διαδικτύου είχε περίπου αποκλείσει την ηθοποιό από την a-list του Χόλιγουντ.

Βάζοντας το τελευταίο ίσως καρφί στο trendy μίσος, η Φλαα έδωσε τα εύσημα στη Χάθαγουεϊ για το χειρισμό της.

«Σέβομαι πολύ τους ανθρώπους που αναγνωρίζουν τα λάθη τους και λένε συγγνώμη. Η συγγνώμη είναι μια τόσο ισχυρή λέξη», είπε στο video που ανάρτησε κλείνοντας ένα κύκλο βιοτριολικών φημών, δώδεκα χρόνια μετά.

Μήπως η Φλαα είναι cringe;

Το ερώτημα κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο. Η Φλαα είναι η ίδια δημοσιογράφος που είχε γίνει ξανά viral μετά από τη συνέντευξη της με τη Μπλέικ Λάιβλι όταν η τελευταία ήταν έγκυος.

Τότε, το 2016, η Φλαα συνεχάρη την Μπλέικ Λάιβλι για την εγκυμοσύνη της με την απάντηση της star να την παγώνει.

«Συγχαρητήρια και για τη δική σου μικρή κοιλίτσα» της απάντησε η Λάιβλι ρίχνοντας το γάντι στη δημοσιογράφο.

Advertisement

Στη συνέχεια η Φλαα ρώτησε τη Λάιβλι και τη συμπρωταγωνίστρια της στην ταινία του Γούντι Άλεν «Cafe Society», Πάρκερ Πόουζι,  αν απόλαυσαν τα κοστούμια εποχής που φορούσαν, δεδομένου ότι η υπόθεση της ταινίας τοποθετείται στη δεκαετία του ‘30.

«Όλοι θέλουν να μιλάμε για τα ρούχα, αλλά αναρωτιέμαι αν θα έκαναν στους άντρες την ίδια ερώτηση» απάντησε η Λάιβλι.

Σε video που ανάρτησε η Φλαα εξομολογήθηκε ότι αυτή ήταν «η πιο αμήχανη συνέντευξη που έκανα στη ζωή μου».

«Είναι κακό να λες συγχαρητήρια σε κάποια για την εγκυμοσύνη της ή να ρωτάς μια γυναίκα για τα κοστούμια που φοράει σε μια ταινία;» αναρωτήθηκε με τη διαδικτυακή κοινότητα να τη δικαιώνει.

Advertisement

«Ήταν παράλογο να προσποιείται ότι την προσβάλλει η ερώτηση για τα ρούχα. Έδειξε τον πραγματικό εαυτό της» σχολίασαν οι χρήστες συμμετέχοντας σε ακόμη ένα hate bait που τρεντάρει πολύ φέτος. Είναι η Μπλέικ Λάιβλι, η Αν Χάθαγουεϊ της χρονιάς;



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο