Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Νεκρός ο παίκτης του Παναθηναϊκού – Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Published

on

4398632 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Απίστευτη τραγωδία που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, άσος του Παναθηναϊκού και της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου βρέθηκε πριν από λίγη ώρα νεκρός. Ήταν μόλις 31 ετών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα, αλλά προς το παρόν κανείς δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό. Στο σπίτι του έχει καταφτάσει το ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Αστυνομίας. Ανάστατοι είναι και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Πριν από λίγα λεπτά το ΕΚΑΒ επιβεβαίωσε τον θάνατο, ενώ στο σημείο σπεύδει και ιατροδικαστής

Κατά μια πηγή η σύζυγος του Μπάλντοκ που βρίσκονταν μαζί με το παιδί τους στην Αγγλία τον αναζητούσε πολλές ώρες, χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει. Εκείνος βρήκε τον διεθνή ποδοσφαιριστή δίχως τις αισθήσεις του και ειδοποίησε.

Ο έμπειρος μπακ είχε περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στην Αγγλία, παίζοντας σε MK Dons, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σεφίλντ Γιουνάιτειντ, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, παρ’ ότι γεννημένος στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας, στις 9 Μαρτίου 1993. Η Μίλτον Κιν Ντονς ήταν η πρώτη ομάδα του, με την οποία έπαιξε επαγγελματικά για πρώτη φορά στην ηλικία των 17. Έπειτα από 107 συμμετοχές, δύο γκολ και επτά χρόνια στα οποία είχε δοθεί αρκετές φορές δανεικός (Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ από Αγγλία, Βεστμανέγια από Ισλανδία), πήρε μεταγραφή για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Advertisement

Έγινε αναπόσπαστο μέλος της ομάδας από την πόλη που έβγαλε την πρώτη ομάδα στην Ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Μέχρι την άνοιξη του 2024, που έφτασε στην Αθήνα, είχε καταγράψει 219 συμμετοχές, με τις 83 εξ αυτών να γίνονται στην Premier League. Απολογισμός του, τα έξι γκολ και οι 16 ασίστ. Με τη Σέφιλντ πανηγύρισε δύο ανόδους από την Championship, ενώ έζησε και το παραμύθι της συμμετοχής στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός φόρεσε 12 φορές τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος. Με τον Παναθηναϊκό έκανε τρεις συμμετοχές στη Super League και μία στους προκριματικούς του Europa League και το τελευταίο παιχνίδι του ήταν το 0-0 με τον Ολυμπιακό, την περασμένη Κυριακή (6/10).



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο