Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: «Ένα φιλί μπορεί να με σκοτώσει» – 25χρονη πάσχει από μια σπάνια ασθένεια

Published

on

allergia 586x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok μια 25χρονη και στο οποίο εξομολογείται πως ένα φιλί στο στόμα θα μπορούσε να της προκαλέσει ακαριαίο θάνατο.

Ο λόγος για την 25χρονη Καρολάιν Γκρέι που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, την μαστοκυττάρωση (mast cell activation syndrome) η οποία τις προκαλεί σοβαρές αλλεργίες στα πάντα, εκτός από τη βρώμη και την υποαλλεργική σκόνη.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Το μόνο που μπορούσα να φάω ήταν βρώμη. Παθαίνω ισχυρή αναφυλαξία σε σκόνη, υγρασία, φαγητά, κατοικίδια. Αν έρθω σε επαφή με κάτι από αυτά, θα μπορούσα ουσιαστικά να πεθάνω».

Οι αλλεργίες που έχει σχεδόν στα πάντα, είναι τόσο ισχυρές που αν φιλήσει τον σύντροφό της και εκείνος έχει καταναλώσει κάποια τροφή, όπως φιστίκια ή οτιδήποτε άλλο, θα μπορούσε να την σκοτώσει ακαριαία.

Όπως εξομολογείται για να φιλήσει για πρώτη φορά το αγόρι της χρειάστηκε να περάσει 1,5 χρόνο και αφού πήρε την έγκριση του γιατρού της.

Advertisement

«Κυριολεκτικά έβγαινα με κάποιον για 2 χρόνια και δεν είχαμε φιληθεί για τον πρώτο 1,5 χρόνο».

Ο μόνος τρόπος για να καταφέρει να φιληθεί με το αγόρι ήταν, ήταν εκείνος να έχει μείνει νηστικός για ένα 24ωρο και να έχει βουρτσίσει καλά τα δόντια του.

«Πώς μπορώ να φιλήσω κάποιον, όταν μπορώ να φάω μόνο δύο τροφές;».

Υπάρχουν 3 κανόνες που πρέπει να έχουν ακολουθήσει. Πρώτον, δεν πρέπει να έχουν φάει τουλάχιστον 6 από τις τροφές που μου προκαλούν άμεση ισχυρή αλλεργική αντίδραση και θάνατο για 24 ώρες.

Έτσι, η Καρολάιν αναγκάζεται να τρώει μαζί με το αγόρι της ιδιαίτερα φαγητά από πίτσα, από βρώμη και υποαλλεργική σκόνη.

Advertisement

Η 25χρόνη παραλίγο να πεθάνει όταν έδωσε το πρώτο της φιλί σε ηλικία 13χρόνων.

«Κατάφερα και έζησα, αλλά έφυγα απ’ το νοσοκομείο με ένα καινούργιες αλλεργίες».

Η Καρολάιν έχει γίνει viral στο TikTok με τα βίντεο που ανεβάζει για να μοιραστεί την ιστορία της με τις σπάνιες αλλεργίες, ενώ όπως παραδέχεται είναι πολύ δύσκολο να κάνει μια σχέση.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο