Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

AUTO-MOTO

Ο Enea Bastianini με Αudi Quattro S1 στο Rallylegend

Published

on

51c8221d 8024 bae8 a172 2cbba7f8142e.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απήχηση του Rallylegend εκτείνεται μέχρι το MotoGP, με τον Enea Bastianini να πρωταγωνιστεί στην Ειδική Διαδρομή, με ένα Audi Quattro S1 μαζί με τον Emanuele Zonzini. Η Maddalena Corvaglia θα είναι επίσης η διοργανώτρια του Rallylegend 2024, που επίσης θα πρωταγωνιστεί…

Το Rallylegend 2024 θα δει τη συνέχιση μιας μεγάλης τάσης, με τα αστέρια του MotoGP να παίρνουν ξανά το τιμόνι των θαυμάσιων αυτοκινήτων ράλι, καθώς είναι και οι ίδιοι θαυμαστές αυτών των αυτοκινήτων. Η 22η διοργάνωση του Rallylegend, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-13 Οκτωβρίου, θα φιλοξενήσει τον Enea Bastianini μεταξύ των 190 πληρωμάτων και άνω.

Advertisement

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Enea Bastianini, από το Ρίμινι, ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 του 2020, αγωνίζεται επί του παρόντος για την εργοστασιακή ομάδα της Ducati στο MotoGP με τον αριθμό 23 και την Desmosedici, για να ανέβει στην 3η θέση στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος πίσω από τους Martin και Bagnaia. Στο Rallylegend, ο “Bestia” θα είναι δίπλα στον οδηγό του Σαν Μαρίνο, Emanuele Zonzini, ειδικό στην κατηγορία GT και οδηγό Δοκιμών Έρευνας και Ανάπτυξης της Lamborghini, σε ένα εντυπωσιακό Audi Quattro S1. Το ζευγάρι θα κάνει εναλλαγές στο τιμόνι ανάμεσα στους Legend Stars, ενώ ο Bastianini θα βρίσκεται το πρωί του Σαββάτου γύρω από τον εκθεσιακό χώρο των θρυλικών αυτοκινήτων.

MADDALENA CORVAGLIA ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ RALLYLEGEND 2024

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Advertisement

Η Maddalena Corvaglia ταιριάζει περισσότερο στο ρόλο της διοργάνωσης. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ομορφιά της, με την Maddalena να έχει χαράξει μια επιτυχημένη καριέρα ως παρουσιάστρια τηλεόρασης και ραδιοφώνου αφού ξεκίνησε ως show girl στην καλτ Ιταλική εκπομπή “Striscia La Notizia”, ​​μαζί με την Elisabetta Canalis. Αλλά ίσως δεν γνωρίζουν όλοι ότι η Maddalena είναι παθιασμένη με τις μοτοσυκλέτες. Ισχυρές μοτοσυκλέτες, όπως η MV Agusta Brutale, διάφορες Harley-Davidson και η Ducati Monster, είναι μερικές, τις οποίες έχει οδηγήσει με ικανότητα. Το Rallylegend μπορεί να επικεντρώνεται περισσότερο στα τετράτροχα, αλλά μιλάμε για μερικά από τα πιο θεαματικά και συναρπαστικά οχήματα στην ιστορία των ράλι. Και η Maddalena Corvaglia αποδέχτηκε με ενθουσιασμό την πρόσκληση των διοργανωτών να υπηρετήσει ως χορηγός και διοργανώτρια της 22ης έκδοσης. Θα παρευρεθεί στο δείπνο των ομάδων στο Ιστορικό Κέντρο το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου και θα είναι στο Rallylegend Village όλη την ημέρα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο