Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Τι λέει η εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη

Published

on

kati 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί η Καίτη Γκρέυ από το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια που έχει συμπληρώσει τα 100 χρόνια ζωής, είναι γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας.

Η εγγονή της Καίτης Γκρέυ, Αγγελική Ηλιάδη, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση πως η σπουδαία τραγουδίστρια βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να μεταφέρει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της μέχρι να λάβει την απαραίτητη ενημέρωση από τους γιατρούς.

Τι δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ

«Βρίσκεται στο νοσοκομείο. Μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης 8/10. Εγώ δεν έχω πάει στο νοσοκομείο ακόμη. Περιμένω τον μικρό μου γιο να γυρίσει από το σχολείο για να πάμε στο νοσοκομείο, να δούμε κι εμείς τι γίνεται. Μέχρι να μιλήσουμε με τους γιατρούς δε μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω. Καλύτερα να μην πούμε κάτι παραπάνω πριν μας ενημερώσουν οι γιατροί για το τι ακριβώς συμβαίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά στο TLIFE η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ.

Πληροφορίες για εγκεφαλικό επεισόδιο – Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας

Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας επικοινώνησε με την οικογένεια της Καίτης Γκρέυ και δηλωσε:

«Σήμερα το βράδυ με ενημέρωσε η οικογένειά της ότι βρίσκεται σε κεντρική κλινική της Αθήνας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλα προβλήματα που είχε περάσει με την υγεία της. Την μετέφερε ο εγγονός της, ο Κώστας, αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη και η νύφη της η Έφη μαζί με τη Βαλεντίνη η οποία είναι χρόνια στο πλευρό της. Είπαν απλά ότι είναι πολύ κρίσιμη η κατάστασή της. Δεν έχει τις αισθήσεις της από χθες το βράδυ», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας για την Καίτη Γκρέυ.

Advertisement



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο