Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΤΑΞΙΔΙΑ

Πώς να σχεδιάσεις το ιδανικό φθινοπωρινό ταξίδι στις Κυκλάδες με την Blue Star Ferries

Published

on

BSF 2.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Ο ήλιος χαμηλώνει και η πολυκοσμία του καλοκαιριού δίνει τη θέση της στη γαλήνη. Το φθινόπωρο είναι η εποχή που τα νησιά των Κυκλάδων αναπνέουν πιο ελεύθερα, και η Blue Star Ferries είναι έτοιμη να σε ταξιδέψει στις κρυστάλλινες παραλίες και τα γραφικά σοκάκια τους, με άνεση και στιλ.

Για τους λάτρεις των ταξιδιών, το φθινόπωρο δεν είναι το τέλος, αλλά η καλύτερη στιγμή για να απολαύσεις τις Κυκλάδες σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Μέσα από το website της Blue Star Ferries, τα ταξίδια γίνονται ευκολότερα βρίσκοντας προτάσεις και ιδέες, είτε θες να ανακαλύψεις νέα μέρη χαλαρώνοντας με την παρέα σου, αλλά και με την το κατοικίδιό σου, είτε να απολαύσεις μια δροσερή απόδραση με εξαιρετικές προσφορές και τα προνόμια του Seasmiles.

Μια Φθινοπωρινή Απόδραση στην Πάρο: Ένας Ήσυχος Παράδεισος

Advertisement

Ο Γιώργος και η Μαρία, φανατικοί ταξιδιώτες, δημιούργησαν μια δική τους παράδοση αξιοποιώντας τις προσφορές/ εκπτώσεις της Blue Star Ferries. Κάθε φθινόπωρο, ταξιδεύουν στην Πάρο για να απολαύσουν την ηρεμία και την αυθεντική κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα «Το καλοκαίρι είναι υπέροχο, αλλά το φθινόπωρο, οι Κυκλάδες είναι δικές μας», λένε. Αυτή τη φορά, επέλεξαν να ταξιδέψουν μαζί με τη σκυλίτσα τους, τη Μάγια.

Η Blue Star Ferries προσφέρει καμπίνες ειδικά σχεδιασμένες για κατοικίδια. Όταν έκαναν κράτηση μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, έκλεισαν εύκολα και γρήγορα την καμπίνα PET χωρίς επιπλέον χρέωση. Στη διαδρομή, πέρασαν χρόνο στο κατάστρωμα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και το απέραντο γαλάζιο, ενώ η Μάγια χαλάρωνε άνετα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της.

Το ταξίδι τους δεν ήταν απλώς άνετο, αλλά και εξαιρετικά βολικό, αφού μπορούσαν να κάνουν ακόμα και τις απαραίτητες αναλήψεις χρημάτων από τα ATM που υπάρχουν στα πλοία της Blue Star Ferries. Μόλις έφτασαν στην Πάρο, τους περίμενε ένα νησί που έλαμπε από χρώματα και ηρεμία. Ένα γεύμα σε τοπικό ταβερνάκι, βόλτες στα σοκάκια και απογευματινές βουτιές σε καθαρές παραλίες… Αυτό είναι το φθινόπωρο στις Κυκλάδες.

Advertisement

Το Seasmiles Κάνει Κάθε Ταξίδι Καλύτερο

Η Μαρία, μέλος του Seasmiles, συγκεντρώνει πόντους σε κάθε ταξίδι. Με την κάρτα της, έχει καταφέρει να κλείσει ταξίδια με έκπτωση, και όπως λέει, «κάθε ταξίδι γίνεται καλύτερο όταν κερδίζεις κάτι παραπάνω». Η βιοδιασπώμενη κάρτα Seasmiles της επιτρέπει να έχει πρόσβαση σε ειδικά προνόμια και υπηρεσίες, όπως εκπτώσεις στα εστιατόρια, τα καταστήματα και τις premium υπηρεσίες.

Όσο περισσότερο ταξιδεύεις, τόσο περισσότερα κερδίζεις! Οι πόντοι που μαζεύεις δεν εξαργυρώνονται μόνο για τα εισιτήριά σου, αλλά μπορείς να απολαύσεις εκπτώσεις σε πάνω από 240+ συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Πέρα από online, μπορείς να εκδώσεις την κάρτα σου ακόμη και εν πλω και να αρχίσεις να συλλέγεις πόντους από την πρώτη στιγμή.

Γεύσεις και Αγορές Εν Πλω: Μια Μικρή Απόδραση Μέσα στο Ταξίδι

Και όμως,.. η διασκέδαση δεν ξεκινά με την άφιξή σου στα νησιά. Στα πλοία της Blue Star Ferries, το ταξίδι γίνεται απόλαυση ακόμα και πριν φτάσεις στον προορισμό σου. Με μια μεγάλη ποικιλία από μπαρ και εστιατόρια, μπορείς να απολαύσεις γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς και ποιοτικά γλυκά, αλλά και ποιοτικό φαγητό στα εστιατόρια A la Carte και Self Service.

Advertisement

Για τον Πέτρο και την Ελένη, το ταξίδι τους στην Νάξο κύλισε απολαυστικά στο Bonheur Bar του Blue Star Naxos είτε απολαμβάνοντας τον καφέ τους είτε μια ποικιλία από εκλεκτά κρασιά. Στη συνέχεια έκαναν μια βόλτα στα καταστήματα εν πλω, αγοράσαν καλλυντικά, κοσμήματα και μερικά Blue Star Ferries προϊόντα ως αναμνηστικά. Τέλος χαλάρωσαν με την on-board infotainment πλατφόρμα @sea.

Προσφορές που Δεν Πρέπει να Χάσεις

Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του και εξαιρετικές προσφορές για όλους όσους επιλέγουν να ταξιδέψουν με την Blue Star Ferries. Είτε σχεδιάζεις μια γρήγορη απόδραση είτε μια πολυήμερη παραμονή στις Κυκλάδες, μπορείς να επωφεληθείς από τις εκπτώσεις που σε φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σου νησιά.

Με λίγα μόνο κλικ στο www.bluestarferries.com, μπορείς να ανακαλύψεις τις καλύτερες προσφορές που ταιριάζουν στις ανάγκες σου και να εξασφαλίσεις ότι το ταξίδι σου θα είναι εξαιρετικά απολαυστικό. Για τους κατόχους Seasmiles, τα προνόμια διπλασιάζονται, με εκπτώσεις και δωρεάν ταξίδια να σε περιμένουν!

Φθινόπωρο στις Κυκλάδες: Το Μυστικό των Αποδράσεων

Advertisement

Το φθινόπωρο στις Κυκλάδες δεν είναι απλώς μια εποχή – είναι μια ευκαιρία για ανακάλυψη. Οι αποδράσεις γίνονται πιο ήσυχες και πιο γαλήνιες. Είτε θέλεις να χαλαρώσεις, να εξερευνήσεις την αυθεντική ζωή των νησιών είτε να απολαύσεις ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, η Blue Star Ferries σε περιμένει.

Με καθημερινά δρομολόγια και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, το φθινοπωρινό σου ταξίδι στις Κυκλάδες γίνεται απλή υπόθεση. Κλείσε το εισιτήριό σου, πάρε μαζί το κατοικίδιο σου, και άφησε τη Blue Star Ferries να σε μεταφέρει εκεί που οι αναμνήσεις διαρκούν για πάντα.

Η Blue Star Ferries και η Οικογένεια της Attica Group

Η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο 11 πλοίων, εξυπηρετώντας καθημερινά τα πιο δημοφιλή νησιά στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Ως μία από τις κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες της Ελλάδας, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μια αξιόπιστη εμπειρία ταξιδιού για χιλιάδες επιβάτες κάθε χρόνο.

Η Attica Group, με περισσότερα από 40 πλοία που συνδέουν 55 προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ηγείται του κλάδου της επιβατηγού ναυτιλίας. Με δέσμευση για βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε πρακτικές που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και ενισχύουν την αξία για τις τοπικές κοινωνίες, τους επιβάτες και τους εργαζομένους της.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο