Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη»

Published

on

antonis 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Καλεσμένος στην εκπομπή του Action 24, «Καλύτερα Αργά», ήταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωρβίου.

Ο ηθοποιός συνομίλησε με την Αθηναΐδα Νέγκα για την επαγγελματική και προσωπική ζωή του, από την προσωπική του μελαγχολία και κατάθλιψη, μέχρι το σπορ που του κόστισε ακριβά μέσα στην κρίση.

Μπορεί να νομίζεις ότι πέρασε, αλλά να μην πέρασε και να προσέχεις λίγο

«Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, διαγνωσμένος με κλινική κατάθλιψη. Νομίζω ότι την πέρασα, αλλά οι σοφοί ψυχίατροι λένε ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να είσαι στην τσίλια μέχρι το τέλος της ζωής σου. Μπορεί να νομίζεις ότι πέρασε, αλλά να μην πέρασε και να προσέχεις λίγο» δήλωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Καλό είναι να προσέχουν και οι γύρω του, αλλά νομίζω ότι ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος είναι αυτός που πρέπει να τσεκάρει τον εαυτό του κάθε τόσο για το αν έχει επιστρέψει το τέρας.

Μάλλον είναι σύμπτωση ότι οι περισσότεροι είναι κωμικοί ηθοποιοί κι ότι δεν υπάρχει κάποιος κανόνας. Δεν χρειάζεται να είσαι ευαίσθητος για να πάθεις κλινική κατάθλιψη. Νομίζω ότι αυτός είναι μύθος. Μπορεί να το πάθει ο καθένας κι ο πιο αναίσθητος» συνέχισε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Advertisement

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος διευκρίνισε και πώς καταλαβαίνει ότι περνάει κατάθλιψη.

«Συμβαίνει όταν ο εαυτός σου δεν είναι αυτός που ήταν λίγα χρόνια πριν. Οι άνθρωποι στον πυρήνα τους είναι ίδιοι, οι συμπεριφορές αλλάζουν και προσαρμοζόμαστε. Όταν σου φαίνονται όλα μαύρα και πηγές ενοχών, είναι ώρα να δεις έναν ειδικό», τόνισε.

Ξόδεψα τα λεφτά μου εκεί

«Είχα πάρει μια βάρκα, την είχα πολλά χρόνια. Η κρίση βούλιαξε τη βάρκα. Ξόδεψα τα λεφτά μου εκεί, ενώ θα μπορούσα να τα έχω κάνει εξοχικό, που αυτά… δεν βουλιάζουν. Τα χρήματα που βάζεις στη θάλασσα είναι σαν να τα πετάς σε μία τρύπα. Χάνονται.

Advertisement

Έχω πετάξει πολλά λεφτά έτσι. Την ώρα που τα πετάς είναι ωραία, μετά λες “τι έκανα”… Αλλά δεν έχει νόημα να μετανιώνεις. Έγινε, τελείωσε», σημείωσε σε διαφορετικό σημείο ο Αντώνης Καφετζόπουλος

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο