Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δήμος Λαρισαίων: Σε 2 μήνες ολοκληρώνονται τα έργα στην οδό Μανωλάκη – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Published

on

manolaki odos1 1024x771.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Τα έργα που ολοκληρώθηκαν στην οδό Μανωλάκη και αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη από την οδό Μελετίου ως τον κυκλικό κόμβο στη συμβολή των οδών Γεωργιάδου – Τ. Τσιόγκα, επιθεώρησε σήμερα στο πλαίσιο σχετικής αυτοψίας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Λαρισαίων Χρ. Τερζούδης.

Όπως ανέφρε ο κ. Τερζούδης, για τα έργα που συνεζίχονται στο υπόλοιπο τμήμα της οδού Μανωλάκη θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Μανωλάκη (από την οδό Μελετίου έως τον κυκλικό κόμβο στη συμβολή των οδών Γεωργιάδου – Τσιόγκα) από σήμερα, Τρίτη, 8 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2024, καθ’ όλο το 24ωρο.

Δήμος Λαρισαίων: Σε 2 μήνες ολοκληρώνονται τα έργα στην οδό Μανωλάκη – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κατά τη διάρκεια των εργασιών στην οδό Μανωλάκη, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες ρυθμίσεις.

Στην οδό Ηφαίστου η κίνηση θα γίνεται από την οδό Κενταύρων προς την οδό Μανωλάκη (μονόδρομος).

Στην οδό Μελετίου η κίνηση θα γίνεται από την οδό Μανωλάκη προς την οδό Κενταύρων (μονόδρομος).

Στη συνέχεια, μέσω της οδού Εργατικής Πρωτομαγιάς (η οποία έχει αλλάξει φορά και έχει μονοδρομηθεί από την οδό Κενταύρων προς την οδό Ταγματάρχου Βελησσαρίου), τα οχήματα θα μπορούν να κινηθούν προς την οδό Τσιόγκα, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο εγκεκριμένο Σ.Β.Α.Κ. του Δήμου Λαρισαίων.

Advertisement

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των παραπάνω εργασιών η διασταύρωση των οδών Μανωλάκη με Μελετίου θα παραμένει ανοικτή για την εξυπηρέτηση της εγκάρσιας κυκλοφορίας.

Δήμος Λαρισαίων: Σε 2 μήνες ολοκληρώνονται τα έργα στην οδό Μανωλάκη – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσειςΔήμος Λαρισαίων: Σε 2 μήνες ολοκληρώνονται τα έργα στην οδό Μανωλάκη – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ταυτόχρονα θα εκτελεστούν και οι εργασίες ανακατασκευής του νοτίου πεζοδρομίου της οδού Κύπρου (από την οδό Σκαρλάτου Σούτσου έως την οδό Παπαναστασίου) ώστε να ενταχθεί σε αυτό ποδηλατόδρομος διπλής κυκλοφορίας, ο οποίος θα συνδέσει τον υφιστάμενο ποδηλατόδρομο της οδού Κύπρου, που έρχεται από την οδό Ανθ. Γαζή, με την κεντρική πλατεία της πόλης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών των εργασιών η οδός Κύπρου θα παραμένει ανοικτή για τα οχήματα που κινούνται προς την Κεντρική Πλατεία, για τα οχήματα που θέλουν να στρίψουν στην οδό Σκαρλάτου Σούτσου αλλά και για τα οχήματα που θέλουν να κινηθούν προς την οδό Μανωλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες εντάσσονται στο έργο «Διασύνδεση αρχαιολογικών-πολιτιστικών σημείων στην πόλη της Λάρισας»,, προϋπολογισμού 3.750.765 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας μέσω του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο