Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Η Μελάνια Τραμπ αποκάλυψε την κρυφή σχέση που διατηρεί με τον Βασιλιά Κάρολο

Published

on

1 19 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Για την ιδιαίτερη και άγνωστη σχέση της με τον Βασιλιά Κάρολο μιλά —μεταξύ άλλων— η Μελάνια Τραμπ στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Melania: A memoir».

Με αφορμή μία ανάλυση των New York Times αποκαλύφθηκε πως η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και ο Βασιλιάς Κάρολος είναι φίλοι δι’ αλληλογραφίας, την οποία μάλιστα ανταλλάσσουν τακτικά.

Η 54χρονη πρώην Πρώτη Κυρία αναφέρει ότι συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Βασιλιά Κάρολο το 2005 στη Νέα Υόρκη και επανασυνδέθηκαν το 2019 κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην Βρετανία με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εκτελούσε χρέη προέδρου των ΗΠΑ.

Ενώ δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς άρχισαν να ανταλλάσσουν επιστολές, η Daily Beast αναφέρει ότι η Μελάνια Τραμπ έγραψε ότι ήταν «απόλυτη χαρά να επανασυνδεθεί» με τον Βασιλιά Κάρολο το 2019.

«Αυτή τη φορά συμμετείχαμε σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τη βαθιά δέσμευσή του στην περιβαλλοντική προστασία», εξήγησε η ίδια.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Independent, η έκταση που αφιερώνει η Μελάνια Τραμπ στο βιβλίο της για τη σχέση της με τον Βασιλιά Κάρολο είναι ακόμη άγνωστη, καθώς το βιβλίο δεν θα δημοσιευτεί μέχρι το τέλος του Οκτώβρη.

Στο βιβλίο της η Μελάνια Τραμπ αφηγείται την παιδική της ηλικία στη Σλοβενία, τη μετέπειτα δουλειά της ως μοντέλο και φυσική τη σχέση και τον γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αυτή τη στιγμή διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, λέγεται ότι έχει επίσης καλή σχέση με τη βασιλική οικογένεια, και λέγεται ότι ο Βασιλιάς Κάρολος του έστειλε επιστολή μετά από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του νωρίτερα φέτος.

 Ωστόσο, παρόλο που Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις με τους βρετανούς βασιλείς, υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με το πώς ένιωθε η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ για τον πρώην πρόεδρο.Ο βασιλικός συγγραφέας Κρεγκ Μπράουν υποστήριξε στη βιογραφία με τίτλο «A Voyage Around The Queen», ότι η βασίλισσα τον θεωρούσε «πολύ αγενή».

«Συγκεκριμένα δεν της άρεσε ο τρόπος που δεν σταματούσε να κοιτάζει πάνω από τον ώμο της, σαν να αναζητούσε άλλους πιο ενδιαφέροντες», αναφέρει το βιβλίο.

Advertisement

Ωστόσο, αυτή η δήλωση απορρίφθηκε από τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος περιέγραψε τον συγγραφέα ως «απατεώνα» και επέμεινε ότι είχε μια «υπέροχη σχέση» με την μακροβιότερη βασίλισσα της Βρετανίας, χαρακτηρίζοντάς την «σπουδαία γυναίκα».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο