Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λούντζης στο ertsports: «Ο πήχης με τον Προμηθέα έχει ανέβει και αυτό δεν με φοβίζει»

Published

on

lountzis 1 1024x677.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Ο Προμηθέας Πάτρας πέρασε ένα αρκετά δύσκολο απόγευμα στον Άγιο Θωμά με αντίπαλο το Μαρούσι, καθώς επικράτησε με 84-80 σε ένα αρκετά επεισοδιακό ματς, με ανατροπές και με πολλούς παίκτες να αναλαμβάνουν δράση προσφέροντας άγρια ομορφιά στο παιχνίδι. Ο Μιχάλης Λούντζης είχε ρόλο κλειδί στην αναμέτρηση για την ομάδα της Αχαΐας, καθώς πέτυχε 14 πόντους, μαζεύοντας τρία ριμπάουντ ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο γκαρντ του Προμηθέα ανέλυσε τον τρόπο που η ομάδα του έφτασε στην νίκη, τον ρόλο του στον Πατραϊκό σύλλογο, αλλά και την εικόνα της φετινής Greek Basket League.

Μετά την αποχώρηση σου από τον Ολυμπιακό, αισθάνεσαι πως έχει περισσότερες ευθύνες εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ; Είναι μια συνθήκη που την έβλεπα στον Ολυμπιακό από άλλους παίκτες. Σίγουρα τώρα στον Προμηθέα έχει ανέβει ο πήχης και αυτό δεν με φοβίζει. Ας μην κρυβόμαστε σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός δεν μπορείς να έχεις τον ίδιο ρόλο, όπως έχεις στον Προμηθέα. Είμαι ικανοποιημένος και με τις δυο εκδοχές.

Η νίκη του Προμηθέα κρίθηκε στις δυο κατοχές, καθώς το παιχνίδι είχε πολύ ένταση. Πως ένιωσες το πρώτο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον Μαρούσι; Γενικά δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί, αλλά θεωρώ πως το πρωτάθλημα έχει ανέβει πάρα πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Για παράδειγμα το Μαρούσι είναι μια ομάδα με ένα αρκετά καλό μπάτζετ και οι περισσότερες ομάδες έχουν ανεβάσει τα στάνταρ τους. Οι περισσότερες ομάδες έχουν πάει το παιχνίδι σε πιο “psychical” επίπεδα οπότε πέφτει και αρκετό “ξύλο” στην λαϊκή.

Τι περιμένεις από την νέα σεζόν με τον Προμηθέα; Θα ήθελα να είμαστε υγιείς, καθώς δεν έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια πλήρεις. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να διαχειριστούμε. Προφανέστατα μια καλή πορεία στην Ευρώπη στο BCL, αλλά και η τετράδα στο πρωτάθλημα θα ήταν κάτι το οποίο θα θέλαμε. Αν επιστρέψουν όλοι οι παίκτες μας και βρούμε σιγά σιγά τα πατήματα μας θα βρούμε ρυθμό και θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε.

Ο Προμηθέας μετά την νίκη επί του Αμαρουσίου, επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, καθώς την Τετάρτη 9/10, θα ταξιδέψει στην Γερμανία για την αναμέτρηση με την Ράστα Βέχτα, καθώς αναζητά την πρώτη του νίκη στο φετινό BCL, μετά την ήττα στην έδρα του από την Νίμπουρκ.

Advertisement
Λούντζης στο ertsports: «Ο πήχης με τον Προμηθέα έχει ανέβει και αυτό δεν με φοβίζει»
(INTIME)

Γιάννης Ροζής

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο