Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Η Νατάσσα Μποφίλιου απαντά σε όσους έκριναν την εμφάνισή της πολύ ακριβή για να τσακίσει το φασισμό.

Published

on

Μποφίλιου 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Σωρεία αντιδράσεων προκάλεσε τις προηγούμενες η εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου σε συναυλία της. Η αφορμή; Η αναφορά της τραγουδίστριας στον Παύλο Φύσσα και τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του στην εν λόγω συναυλία, που δεν άρεσε σε κάποιους επειδή επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα που πολλοί έκριναν, χωρίς να γνωρίζουν, πως ήταν πολύ ακριβό.

«Εγώ για τις απόψεις μου και για τον τρόπο που τοποθετούμαι έχω και κινδυνέψει. Έχει υπάρξει επικίνδυνο και για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είχα δεχτεί απειλές για την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή».

Η Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρθηκε στο πρόσφατο θέμα που προέκυψε με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σε συναυλία της, στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Στούντιο 4». Λίγες μέρες πριν την συγκεκριμένη εμφάνιση, η τραγουδίστρια απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, έπειτα από τον καταιγισμό των αρνητικών σχολίων διευκρινίζοντας ότι το φόρεμά της κόστιζε στην πραγματικότητα 148 και όχι 2.000 ευρώ- όπως κάποιοι υπέθεσαν.

«Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε, δηλαδή θα έπρεπε να το έχουμε ξεπεράσει όλο αυτό. Αλλά το αξιολογείς κάθε φορά με τη σοβαρότητα που έχει».

Στην εμφάνισή της στην εκπομπή η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε για την κριτική που δέχτηκε: «Εγώ για τις απόψεις μου και για τον τρόπο που τοποθετούμαι έχω και κινδυνέψει. Έχει υπάρξει επικίνδυνο και για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είχα δεχτεί απειλές για την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή. Αυτό ήταν επικίνδυνο, ήταν κάτι που έπρεπε να αξιολογηθεί με έναν άλλο τρόπο. Αλλά το αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000, που ξεκίνησε από ένα tweet, που το έγραψε κάποιος έτσι και ξαφνικά γίνεται θέμα μια τέτοια πληροφορία, που δεν έχει σημασία. Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε, δηλαδή θα έπρεπε να το έχουμε ξεπεράσει όλο αυτό. Αλλά το αξιολογείς κάθε φορά με τη σοβαρότητα που έχει».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο