Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

“Άνοιγμα” της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας στη Λάρισα – Εγκαίνια νέου καταστήματος

Published

on

sinet karditsa1 1024x771.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Με βασικό στόχο τη στήριξη της υγειούς επιχειρηματικότητας, ιδιαίτερα στον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και του αγροδιατροφικού τομέα, άνοιξε το νέο της κατάστημα στη Λάρισα, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 74-76, η Συνεταιριστική Τράπεζα της Καρδίτσας. Τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν αύριο, Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, όπως ανέφεραν στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος της Τράπεζας κ. Γ. Μπούκης με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Παν. Τουρναβίτη.

“Άνοιγμα” της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας στη Λάρισα  – Εγκαίνια νέου καταστήματος

Ο κ. Μπούκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην 30ετή επιτυχημένη πορεία της Τράπεζας, τονίζοντας ότι η Συνεταιριστική Τράπεζά της Καρδίτσας, διατηρεί τον υψηλότερο δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας σε όλο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, ακόμη και μεταξύ των μεγάλων συστημικών τραπεζών. Το κατάστημα της Λάρισας είναι το δεύρερο κατάστημα στο νομό μετά από το κατάστημα των Φαρσάλων που λειτουργεί εδών και τρία χρόνια. “Η Λάρισα”, υπογράμμισε ο κ. Μπούκης, “είναι το εμπορικό και διοικητικό κέντρο της Θεσσαλίας και πιστεύουμε πως Τράπεζά μας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την αγορά, έχοντας ως βασικό στόχο την προσωπική εξυπηρέτηση του πελάτη, με τα ταμεία πάντα ανοιχτά και με τα στελέχη μας πάντα πρόθυμα να εξυπηρετήσουν τους πελάτες μας”.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας κ. Π. Τουρναβίτης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι “το νέο κατάστημα είναι ένα σύγχρονο κέντρο εξυπηρέτησης όπου πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να βρίσκουν άμεσα χρηματοοικονομικές λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους”. Με τη διαπροσωπική επαφή, την εξειδικευμένη γνώση των στελεχών και την τεχνολογία, πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας “είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά, να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο