Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Μαντόνα: Πέθανε ο μικρότερος αδερφός της, Κρίστοφερ Τσικόνε

Published

on

INSTAGRAM 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Ο μικρότερος αδελφός της Μαντόνα, Κρίστοφερ «Κρις» Τζέραρντ Τσικόνε έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.

Εκπρόσωπος του Κρίστοφερ επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι πέθανε από καρκίνο την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου. Πέθανε «ειρηνικά» με τον σύζυγό του Ρέι Θάκερ στο πλευρό του, ανέφερε ο εκπρόσωπος σε δήλωσή του.

Ο Κρίστοφερ αφήνει πίσω του τον Θάκερ, τον πατέρα του, Σίλβιο Τσικόνε, και τα αδέλφια του Μάρτιν, Μαντόνα, Πόλα, Μέλανι, Τζένιφερ και Μάριο.

Η πορεία του δίπλα στην αδερφή του, Μαντόνα

Ο θάνατος του Κρίστοφερ έρχεται λίγο μετά τον θάνατο της μητριάς του, Τζόαν Σισκόνε, η οποία πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 81 ετών τον Σεπτέμβριο. Πέρυσι, ο μεγαλύτερος αδελφός του Άντονι πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 66 ετών.

Η μητέρα του, Μαντόνα Λουίζ Τσικόνε, πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του το 1963 από καρκίνο του μαστού.

Advertisement

Όπως και τα αδέλφια του, ο Κρίστοφερ μεγάλωσε στο Μίσιγκαν. Σπούδασε χορό στο κολέγιο πριν μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να συνεργαστεί με τη Μαντόνα, 66 ετών, στην ανερχόμενη καριέρα της ως μουσικός.

Δούλεψε πλάι-πλάι με την αδελφή του κατά τα πρώτα στάδια της καριέρας της, εμφανιζόμενος ως χορευτής σε μερικά από τα πρώτα της βίντεο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για το «Everybody» και το «Lucky Star».

Ο αείμνηστος δημιουργός διετέλεσε επίσης καλλιτεχνικός διευθυντής της εμβληματικής παγκόσμιας περιοδείας Blond Ambition World Tour της τραγουδίστριας το 1990, καθώς και επικεφαλής του σχεδιασμού παραγωγής της ταινίας The Girlie Show του 1993.

Σχέδιο, διακόσμηση, ζωγραφική

Εκτός από τα καθήκοντα καλλιτεχνικής διεύθυνσης και σχεδιασμού παραγωγής, ο Κρίστοφερ εργάστηκε επίσης ως ενδυματολόγος και καλλιτεχνικός σύμβουλος της μεγαλύτερης αδελφής του, ενώ το 1985 ασχολήθηκε και με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, αφού η τραγουδίστρια του «Material Girl» του ζήτησε να αγοράσει έπιπλα για το νέο της διαμέρισμα.

«Μόλις είχε παντρευτεί τον Σον [Πεν] και είχαν ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων. Χρειαζόταν βοήθεια για να αγοράσει κάποια έπιπλα, και από εκεί ξεκίνησε το ενδιαφέρον μου για το πώς να συμπληρώσω έναν χώρο, να σχεδιάσω ένα δωμάτιο και να συνεργαστώ με έναν πελάτη», δήλωσε αργότερα ο Κρίστοφερ στο Northern Express για την πρώτη του απόπειρα στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης.

Μετά τη συνεργασία του με την αδελφή του Μαντόνα, «ο Κρίστοφερ συνέχισε να εργάζεται: ως ειδικός εσωτερικών χώρων, ως σχεδιαστής υποδημάτων, ως συγγραφέας απομνημονευμάτων, ενώ παράλληλα αφοσιώθηκε στη ζωγραφική ως τον κύριο τρόπο προσωπικής έκφρασης», ανέφερε ο εκπρόσωπός του σε ανακοίνωσή του.

Advertisement

Συνέχισε να σχεδιάζει για άλλους πελάτες υψηλού προφίλ, όπως εστιατόρια στο Μανχάταν και πολυτελή διαμερίσματα, και να σκηνοθετεί μουσικά βίντεο για καλλιτέχνες όπως η Ντόλι Πάρτον και ο Τόνι Μπένετ.

Τα τελευταία χρόνια, ο Κρίστοφερ επέστρεψε στην πατρίδα του «για δουλειά και για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του», δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Το 2016 παντρεύτηκε τον Θάκερ, έναν βρετανικής καταγωγής ηθοποιό με έδρα το Λος Άντζελες.

*Με πληροφορίες από: People | Kεντρική φωτογραφία θέματος: People



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο