Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Η Ντόλι Πάρτον δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Helene

Published

on

DOLLY PARTON 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Η Ντόλι Πάρτον δεσμεύτηκε να προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια για να βοηθήσει τα θύματα του τυφώνα Helene, αφού η πολιτεία της, το Τενεσί, ήταν μία από τις έξι πολιτείες που επλήγησαν.

Την Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου, η σταρ της country μουσικής και γεννημένη στο Pitman Center επισκέφτηκε ένα Walmart στο Newport για να ανακοινώσει ότι η ίδια και οι επιχειρήσεις της στο Ανατολικό Τενεσί συνεργάστηκαν με τον έμπορο λιανικής πώλησης για να βοηθήσουν τους πληγέντες.

Όπως έγινε γνωστό, η Πάρτον θα δωρίσει τώρα 1 εκατομμύριο δολάρια στο Mountain Ways Foundation.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το ίδρυμα «δεσμεύεται να παρέχει βοήθεια [σε ανθρώπους που επλήγησαν]  από καταστροφές, συντονίζοντας τις προσπάθειες με τοπικές οργανώσεις και αξιωματούχους για να διασφαλίσει ότι οι βασικοί πόροι θα φτάσουν αποτελεσματικά στις πιο πληγείσες περιοχές».

Η δωρεά θα καλυφθεί από τις επιχειρήσεις της στο East Tennessee, συμπεριλαμβανομένων των Dollywood Parks & Resorts, Dolly Parton’s Stampede, Pirates Voyage Dinner & Show και Dollywood Foundation.

Advertisement

«Αυτές είναι οι κοιλάδες μου»

«Πραγματικά, μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί εδώ συγκεντρωμένοι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά όλοι έχουμε δει την καταστροφή», δήλωσε η Πάρτον κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Ποιος να φανταζόταν ότι σε αυτό το μικρό μέρος της χώρας μας, εδώ όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα ακριβώς δίπλα στο δρόμο, θα είχαμε τέτοιου είδους καταστροφές; Και κοιτάζω γύρω μου και σκέφτομαι: Αυτά είναι τα βουνά μου. Αυτές είναι οι κοιλάδες μου», συνέχισε η τραγουδίστρια του “Jolene”. «Αυτά είναι τα ποτάμια μου που ρέουν σαν ρυάκι. Αυτοί είναι οι άνθρωποί μου. Αυτά τα χρωματιστά ουράνια τόξα των βουνών. Αυτοί είναι οι άνθρωποί μου και αυτό είναι το σπίτι μου».

*Με πληροφορίες από: People

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο