Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Ντούα Λίπα: Το φθινοπωρινό στυλ της θα θέλουν να το αντιγράψουν όλες οι γυναίκες

Published

on

dua 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Η Ντούα Λίπα εντυπωσίασε πρόσφατα με την εμφάνισή της στην Ουάσινγκτον, επιλέγοντας μια βουτυρένια κίτρινη καμπαρντίνα από την συλλογή Gucci FW24 που κέρδισε τις εντυπώσεις. Το μακρύ δερμάτινο παλτό, που έφτανε μέχρι την μέση της γάμπας της pop star είχε πέτο και φαρδιά ζώνη στο ίδιο χρώμα.

Το butter yellow έχει αναδειχθεί ως ένα από τα κυρίαρχα χρώματα της χρονιάς, κερδίζοντας τη θέση του ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις της μόδας. Είναι ένα χρώμα που εκπέμπει κομψότητα, γλυκύτητα και αισιοδοξία, ιδανικό για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις καθώς μπορεί να σπάσει την μονοτονία των neutrals.

Οι σχεδιαστές και οι fashionistas το έχουν υιοθετήσει, καθώς προσθέτει μια φωτεινή νότα σε οποιοδήποτε look.

Η Ντούα Λίπα συνδύασε το εντυπωσιακό της παλτό με μια μαύρη πουκαμίσα και boot-cut τζιν, δημιουργώντας μια ισορροπημένη και μοντέρνα εμφάνιση. Οι μαύρες chunky μπότες και η τσάντα Chanel που κρατούσε, πρόσθεσαν μια επιπλέον δόση πολυτέλειας στιλ.

Η επιλογή της καμπαρντίνας αναδεικνύει την ικανότητά της να συνδυάζει τη θηλυκότητα με τον δυναμισμό. Από την μία, το απαλό και «ευαίσθητο» βουτυρένιο κίτρινο χρώμα, συνδυασμένο με την πιο δυναμική και σέξι δερμάτινη υφή, δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση που προσελκύει τα βλέμματα.

Advertisement

Επιπλέον, η Ντούα Λίπα  επέλεξε μοντέρνα αξεσουάρ. Ένα baseball καπέλο σε μαύρο και κόκκινο, χρυσά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια ολοκλήρωναν το look της με τον καλύτερο τρόπο.

* Πηγή: Grace



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο