Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Ξυλόκαστρο ο Κασσελάκης – Αυτοψία στα καμένα, συνομίλησε με πολίτες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Published

on

photo 2024 10 04 14 00 21 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Το Ξυλόκαστρο επισκέφτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στα σημεία που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά, ενώ συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «βλέπω τη ζημιά και αυτό μετά από λίγες εβδομάδες ξεχνιέται από τους αρμοδίους», εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάσταση, καθώς οι ανάγκες των πολιτών, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ενδέχεται να παραμεληθούν με την πάροδο του χρόνου.

«Πέσαμε πολλές φορές πρόεδρε και τώρα ήρθες εσύ μας σήκωσες»

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνομίλησε με τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στην κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς και ενημερώθηκε για τις λεπτομέρειες της επιχείρησής τους, καθώς και για τις προσπάθειές τους να περιορίσουν την έκταση της καταστροφής.

Ο ίδιος εξέφρασε για μια ακόμη φορά την εκτίμησή του στην αφοσίωση και την αυταπάρνηση των πυροσβεστών.

Η συζήτηση Κασσελάκη με μια μελισσοκόμο

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με μια μελισσοκόμο της περιοχής, η οποία έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά.

Advertisement

Η μελισσοκόμος εξέφρασε τα παράπονά της σχετικά με την απαιτούμενη διαδικασία για την αποζημίωση, καθώς, όπως ανέφερε, της ζητήθηκε το ποσό των 280 ευρώ για την υποβολή της αίτησης που αφορά τη ζημιά που υπέστη.

«Έχω χάσει την επιχείρησή μου και το πληρώνω κιόλας», τόνισε o Στέφανος Κασσελάκης. «Η συζήτηση αυτή αναδεικνύει την ανάγκη για ανακούφιση και στήριξη των πληγέντων, αλλά και την πίεση που ασκεί η γραφειοκρατία σε κρίσιμες στιγμές», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης

Στη συνέχεια της επίσκεψης του στο Ξυλόκαστρο, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με πολίτες, αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που τον υποδέχτηκαν λέγοντάς του πως «είμαστε εδώ γιατί είσαι εσύ εδώ».

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την επιθυμία του να αλλάξει το κόμμα, ζητώντας τη βοήθεια των πολιτών, και υπογράμμισε ότι σκοπός του είναι να δώσει την εξουσία στα χέρια τους, τονίζοντας πως «εσείς θα αποφασίζετε».

Advertisement

«Είμαστε μαζί σου, θα είσαι πάντα ο πρόεδρός μας»

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τον διαβεβαίωσαν για τη στήριξη τους λέγοντας πως «είμαστε μαζί σου, θα είσαι πάντα ο πρόεδρός μας. Πέσαμε πολλές φορές πρόεδρε και τώρα ήρθες εσύ μας σήκωσες».

Ο ίδιος, απαντώντας ανέφερε ότι «η διαδρομή έχει εμπόδια, πέφτουμε, ξανασηκωνόμαστε».

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Ψυχογιός εξέφρασε νωρίτερα τη δυσαρέσκειά του για τη -χωρίς ενημέρωση, όπως λέει- επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη, κάνοντας λόγο για πλήρη αυτονόμηση από το κόμμα και απαξίωση των θεσμικών εκπροσώπων του.

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη:

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο