Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Τι λένε τα άστρα για τα πολιτικά πρόσωπα

Published

on

astra 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Καλεσμένη στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, η αστρολόγος Πηνελόπη Παπουτσή, η οποία μίλησε για τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Τι θα συμβεί σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ; Πόσες δυσκολίες θα αντιμετωπίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι τη νέα χρονιά; Τραμπ ή Καμάλα; Ο Στέφανος Κασσελάκης θα τα καταφέρει απάνεντι στους συνυποψηφίους του για το ΣΥΡΙΖΑ; Πάντως, σύμφωνα με την κα Παπουτσή ευνοείται ο Σωκράτης Φάμελος για τις εκλογές του κόμματος τους,

Τι έδωσε η έκλειψη της 2ης Οκτωβρίου

Η έκλειψη έγινε πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου. Βάσει τις νέες αστρολογικές προβλέψεις θα δούμε αλλαγές στις σχέσεις μας αλλά και στον τρόπο που συνεργαζόμαστε.

Η μερική έκλειψη συμβαίνει όταν η Σελήνη, ο Ήλιος και η Γη δεν ευθυγραμμίζονται απόλυτα και μόνο η εξωτερική σκιά της Σελήνης πέφτει στη Γη.

Επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, γεννημένους τέλος του α’ και αρχές του β’ δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις 10 μοίρες.

Advertisement

Τα άστρα δίνουν τις απαντήσεις

«Στον δεύτερο γύρο του ΠΑΣΟΚ θα είναι Ανδρουλάκης – Δούκας, τρίτος ο Γερουλάνος. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος», λέει η γνωστή αστρολόγος.

«Έγινε προχθές η έκλειψη. Αυτή η έκλειψη δείχνει ότι αλλάζουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στις σχέσεις μας, προσωπικές και επαγγελματικές».

Αναλυτικά οι προβλέψεις της στο βίντεο.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο