Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα ιδιότυπο debate των υποψηφίων αρχηγών πριν από τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή

Published

on

02B NEW copy 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής μιλούν στο in για τις επικείμενες εκλογές και το μέλλον του κόμματος.

Ανδρουλάκης: Το ερώτημα πλέον για το ΠΑΣΟΚ είναι πότε θα κερδίσει τη ΝΔ

«Το δύσκολο κομμάτι του σχεδίου μου ήταν να φύγουμε από τις συμπληγάδες» σημειώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης που κατεβαίνει ξανά υποψήφιος, συμπληρώνοντας ότι «πρέπει να βρεθεί μια άλλη ισορροπία που να φέρει πιο κοντά τις θέσεις μας στον πολίτη».

Ο κ. Ανδρουλάκης, στη συνέντευξή του στο in, υπογραμμίζει ότι η ιδεολογία της σοσιαλδημοκρατίας «είναι μια χρήσιμη ιδεολογία για την Ελλάδα, για την Ευρώπη».

Οι υποψήφιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεργαστούν την επομένη των εκλογών ώστε να δημιουργήσουν τον πόλο που θα οδηγήσει σε ήττα τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Γερουλάνος: Την Κυριακή ψηφίζουμε γι’ αυτόν που θα νικήσει τον Μητσοτάκη

«Ο κόσμος είδε στο ΠΑΣΟΚ μια σοβαρότητα, οι οποίοι είναι απολύτως απαραίτητη εάν δημιουργηθεί ένας πόλος απέναντι στον κύριο Μητσοτάκη» σημείωσε ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας για τις εσωκομματικές εκλογές στο in.

Ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Αναγέννηση» με στόχο τη ριζική αποσυγκέντρωση της εξουσίας, ενώ πρόσθεσε ότι ο κόσμος βλέπει πιο στο ΠΑΣΟΚ μια σοβαρότητα.

Advertisement

Διαμαντοπούλου: Μπορώ να αλλάξω το προφίλ και τα δεδομένα του ΠΑΣΟΚ, δεν αξίζει να είναι ένα μικρό κόμμα

«Πρέπει το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει για το αύριο, αλλά όχι με την ξύλινη γλώσσα και τη ρητορική του παρελθόντος» σημείωσε η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στο in για τις εσωκομματικές εκλογές.

«Θεώρησα λοιπόν ότι αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ιστορική στιγμή, που έχουμε μια μεγάλη ανισορροπία στο πολιτικό μας σύστημα, ότι μπορώ ουσιαστικά να προσφέρω» συμπλήρωσε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δούκας: Δεν θέλω το «ενός ανδρός αρχή», αλλά συμμετοχικό σύστημα διακυβέρνησης

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εταιρεία, ούτε μονοπρόσωπο σχήμα. Είναι παράταξη και εγώ θέλω να γίνει κίνημα. Αν θέλει κάποιος μια εταιρεία, υπάρχει το Μαξίμου Α.Ε.» υπογράμμισε ο Χάρης Δούκας μιλώντας στο in, πριν τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ.

«Αν κάποιος πιστεύει σε μία μονοπρόσωπη εταιρεία, σε έναν άνθρωπο, ο οποίος θα σχεδιάσει, θα αποφασίσει, θα υλοποιεί και θα εφαρμόζει, ας πάει κατευθείαν στον κ. Μητσοτάκη» συμπλήρωσε ο Χάρης Δούκας.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο