Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν τον έρωτά τους μέσα στον Οκτώβριο

Published

on

love 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου ξεκινά με μια Ηλιακή έκλειψη που θα φέρνει οριστικά κλεισίματα, αλλά θα προετοιμάσει το έδαφος για κάτι καινούργιο. Η Έκλειψη αυτή, αλλά και πολλές ακόμη αστρολογικές όψεις μέσα στον μήνα, θα λειτουργήσουν καταλυτικά στα ζώδια για θέματα που αφορούν τον έρωτα, τις δεσμεύσεις, αλλά και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

Μην ξεχνάτε πως στο προσκήνιο των ημερών βρίσκεται το ζώδιο του Ζυγού, το οποίο τονίζει την ανάγκη για ισορροπία, μοίρασμα, συντροφικότητα και συμβιβασμό στις σχέσεις. Για ορισμένα ζώδια, ο Οκτώβριος θα είναι ένας ιδιαίτερα ερωτικός μήνας, και ιδανικός για να προκύψει μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση.

Ακόμη κι εσείς που βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση, αν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να αναζωπυρώσετε τον δεσμό, και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο από κοινού, που θα σας ανανεώσει και θα φέρει ξανά το πάθος στην καθημερινότητα. Τέλος, είναι και ένα ιδανικό διάστημα για να επισημοποιήσετε έναν δεσμό και να περάσετε στο επόμενο στάδιο.

Κρατήστε την ημερομηνία τις 14ης Οκτωβρίου καθώς θα έχουμε την πιο τυχερή όψη του μήνα, δηλαδή το τρίγωνο Ήλιου-Δία. Αυτή η όψη ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, φέρνοντας ευχάριστες εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή.

Πάμε να δούμε ποια ζώδια θα έχουν το πιο ερωτικό διάστημα μέσα στον Οκτώβρη,

Advertisement

Κριοί

Καθοριστικός θα είναι για εσάς ο Οκτώβριος σε θέματα ερωτικών και σχέσεων. Είναι ένα διάστημα που θα έχει πολλές εξελίξεις και θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικά ζητήματα που χρειάζονται επίλυση. Το σίγουρο είναι πως από την έκλειψη και μετά, θα ακολουθήσουν έντονα συναισθήματα τα οποία δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε ή να κρύψετε. Το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνετε νέες γνωριμίες που θα έρθουν για να μείνουν στη ζωή σας, γι’ αυτό κοινωνικοποιηθείτε όσο γίνεται περισσότερο, αν αναζητάτε κάτι νέο. Και για εσάς που είστε σε σχέση πάρτε την πρωτοβουλία για να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας και δεν θα το μετανιώσετε. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Τοξότη προς τα τέλη του μήνα, το τοπίο στα ερωτικά βελτιώνεται ακόμη περισσότερο, ενώ δεν αποκλείεται να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια που θα φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Το σίγουρο είναι ένα. Θα υπάρξουν συναισθηματικές αναταράξεις στο τομέα του έρωτα, αλλά και ανανέωση στα συναισθηματικά σας. Ένας κύκλος κλείνει οριστικά και είστε πλέον έτοιμοι να τον αφήσετε πίσω. Παρά την ανάδρομη πορεία του Δία που θα φέρει αέρα παρελθόντος, θα νιώθετε πιο έτοιμοι για νέα ξεκινήματα στην ερωτική σας ζωή, τα οποία μπορούν να έχουν πολύ καλές μακροπρόθεσμες προοπτικές. Για τους αδέσμευτους μπορεί να εμφανιστεί μια νέα ρομαντική ευκαιρία με ένταση και πάθος, ενώ αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας. Σε γενικές γραμμές θα έχετε πολλές νέες ερωτικές ευκαιρίες, θα νιώσετε ποθητοί και θα μπουν νέα άτομα στον κύκλο σας. Υπάρχει η τάση για έντονα πάθη, αλλά θα υπάρχει και δυσκολία στην εξισορρόπηση μεταξύ επιθυμιών και αναγκών. Το σημαντικό είναι πως η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει ρομαντισμό, αγάπη, αλλά και πάθος. Επομένως απολαύστε αυτό το ερωτικό διάστημα και εξετάστε πώς μπορείτε να πάτε τον τομέα αυτό, ένα βήμα παρακάτω, καθώς θα έχετε την εύνοια των πλανητών.

Καρκίνοι

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας κομβικός μήνας για εσάς, Καρκίνοι, με έντονη ερωτική διάθεση αλλά και σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, οι νέες γνωριμίες μπορεί να προκαλέσουν έντονες συζητήσεις και πάθη ενώ στις 04/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί τις ερωτικές σχέσεις, και δίνει έμφαση στην ωριμότητα και την αμοιβαία υποστήριξη. Οι νέες γνωριμίες μπορεί να οδηγήσουν σε μακροχρόνιες δεσμεύσεις, βασισμένες σε κοινές αξίες και στόχους. Επομένως αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τελευταία, δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε μια μακροχρόνια σχέση. Στις 08/10 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από το δικό σας ζώδιο, φέρνει έντονο ερωτισμό και πάθος στις σχέσεις, δημιουργώντας δυναμικές ερωτικές στιγμές. Όλο το διάστημα του Οκτώβρη θα είναι ιδανικό για έρωτα, συζητήσεις, φλερτ και ονειρικές σχέσεις.

* Πηγή: Grace

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο