Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε κλοιό ο Κασσελάκης – τον διεμβολίζει ο Πολάκης, αυστηρά μηνύματα Φάμελλου μέσω Αντώναρου

Published

on

famellos polakis1 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Ο Παύλος Πολάκης μπορεί να ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα από την Κρήτη όπου διατηρεί ισχυρό δίκτυο υποστηρικτών σε επίπεδο τοπικών οργανώσεων, ωστόσο η πιο σκληρή μάχη θα δοθεί στην Αττική, εκεί δηλαδή που θα κριθεί και το αποτέλεσμα τόσο της κάλπης όσο όμως και του συσχετισμού στο Συνέδριο.

Ο Χανιώτης βουλευτής προπορεύεται σε οργανωτικό επίπεδο σε σχέση με τους συνυποψηφίους του και ήδη έχει ριχτεί στη μάχη της αναζωογόνησης των δεσμών του με τα στελέχη της βάσης τα οποία από την περσινή εκλογή Κασσελάκη μέχρι και σήμερα είχαν περάσει στο στρατόπεδο του τελευταίου.

Χθες το βράδυ είχε συναντήσεις με στελέχη των νομαρχιακών οργανώσεων της Αττικής κάτι που θα συνεχίσει και σήμερα.

Ιδιαίτερο ρόλο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες διαδραματίζει και το γεγονός ότι αρκετά στελέχη που είχαν περάσει στην πλευρά του κ. Κασσελάκη πλέον είτε γίνονται «Ελβετοί» τηρώντας στάση ουδετερότητας στον εσωκομματικό πόλεμο, είτε αλλάζουν στρατόπεδο.

Πόλεμος νεύρων

Η υποψηφιότητα Πολάκη εκ των πραγμάτων αφαιρεί δυνάμεις σε επίπεδο μελών και φίλων από τον Στέφανο Κασσελάκη καθώς μοιράζονται την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων.

Advertisement

Μάλιστα η κα Τζάκρη στον απόηχο της δήλωσης Γιαννούλη ότι «κατεβαίνει ο διακόπτης» αν γίνει πράξη η απειλή για ανατροπή της μομφής στο Συνέδριο συντήρησε το θέμα ψηλά στην εσωκομματική ατζέντα δείχνοντας την πρόθεση της πλευράς Κασσελάκη το Συνέδριο να γίνει «μονοθεματικό».

«Όχι δεν θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τη δρομολογημένη πορεία για τις εκλογές. Αλλά το άγος της ανατροπής και οι λόγοι που οδηγηθήκαμε εκεί νομίζω ότι θα προσελκύσει το αποκλειστικό ενδιαφέρον του Συνεδρίου» ανάφερε η κα Τζάκρη.

Κορυφαία στελέχη του κόμματος όπως ο Χρήστος Σπίρτζης καλούν τον κ. Κασσελάκη να καταθέσει τις προτάσεις του και διαμηνύουν στο στρατόπεδό του «δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το Συνέδριο αρένα από τον Κασσελάκη» ενώ ήδη αντίστοιχες προειδοποιήσεις φεύγουν και από την πλευρά του Παύλου Πολάκη.

Τσαμπουκάδες

Από την πλευρά της πλειοψηφίας δηλώνουν αποφασισμένοι να σπάσουν τον τσαμπουκά στην πλευρά Κασσελάκη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε συνομιλητές τους, με το νέο εξώδικο της Όλγας Γεροβασίλη και την παραπομπή στο πειθαρχικό του κ. Αντώναρου από τον Κώστα Ζαχαριάδη να εκλαμβάνεται ως ένα ηχηρό μήνυμα στο αντίπαλο στρατόπεδο Κασσελάκη ότι δεν είναι διατεθειμένοι να χαριστούν πλέον στις λεκτικές ακρότητες και στην αμφισβήτηση των συλλογικών αποφάσεων και του οδικού χάρτη για τις κάλπες.

Η κα Γεροβασίλη η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο επιθέσεων των επώνυμων και ανώνυμων οπαδών του κ. Κασσελάκη έχει αποφασίσει να μην χαριστεί άλλο στις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχεται.

Advertisement

Με νέο εξώδικο υποχρέωσε γνωστή ιστοσελίδα σε ολική αναδίπλωση μετά από δημοσίευση άρθρου με τον τίτλο «Ο δημόσιος εξευτελισμός μιας Όλγας Γεροβασίλη. Αντέχεις να μπεις στο προφίλ της στο facebook;».

«ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ την αναφορά μας ότι έχει «κεντρικό ρόλο στην εκτέλεση του βρόμικου σχεδίου του Αλέξη Τσίπρα, που είναι και συνάμα σχέδιο της διαπλοκής». Και φυσικά, αφού το διαψεύδει, ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ ότι είναι «πιστή στρατιωτίνα ενός πολιτικού και χρεοκοπημένου υποσυστήματος της πολιτικής ζωής» έγραψε η ιστοσελίδα.

Είναι το δεύτερο εξώδικο της κας Γεροβασίλη μετά από εκείνο που είχε σταλεί στον γνωστό στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, οπαδό του κ. Κασσελάκη αλλά και μέλος της ομάδας «Ηλίθιοι» που είχε αναλάβει την επικοινωνία του πρώην προέδρου.

Προς διαγραφή ο Αντώναρος

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η παραπομπή από τον Κώστα Ζαχαριάδη του Ευάγγελου Αντώναρου στο πειθαρχικό ο οποίος χρέωσε το ίδιο το κόμμα με «χουντικές αντιλήψεις».

Ο κ. Ζαχαριάδης είναι αποφασισμένος να θέσει το θέμα και στη σημερινή Πολιτική Γραμματεία που συνεδριάζει στις 17:30 και θεωρείται πολύ πιθανό το στέλεχος του επιτελείου Κασσελάκη να παραπεμφθεί από το ανώτερο καθοδηγητικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής.

Advertisement

Ο Σωκράτης Φάμελλος πήρε ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα χαρακτηρίζοντας απίστευτη την τοποθέτηση Αντώναρου ότι είναι χουντικό «το οργανωτικό μας γραφείο να υποστηρίζει πως πρέπει να διατηρήσουμε τη δεοντολογία και την ενότητα μέχρι τις εκλογές. Δεν αντιστοιχούν στο ΣΥΡΙΖΑ αυτές οι εκφράσεις. Για εμένα είναι προτέρημα να τολμάμε να πούμε ότι η θέση του προέδρου είναι θέση ευθύνης και όχι εξουσίας. Το έχει κατακτήσει αυτό η Αριστερά».

Μάλιστα ο κ. Φάμελλος ήταν σκληρός και απέναντι στον βασικό του αντίπαλο Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας για τη μομφή που του έγινε ότι «η ΚΕ οφείλει απέναντι και στα μέλη που την εξέλεξαν να προστατεύει την επόμενη ημέρα το κόμμα».

Στο πλευρό του κ. Φάμελλου μάλιστα τάχθηκε δημόσια και ο Χάρης Μαμουλάκης. Ο βουλευτής Ηρακλείου ήταν από τους βουλευτές που στήριξαν από την πρώτη στιγμή τον κ. Κασσελάκη.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο