Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Bank of America: Xιλιάδες χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους

Published

on

bank of america bofa sima logotupo 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Οι χρήστες της Bank of America ανέφεραν εκτεταμένες διακοπές λειτουργίας σήμερα, με ορισμένους να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, ενώ άλλοι παραπονέθηκαν για ανακριβή υπόλοιπα, με μερικούς να βλέπουν μέχρι και μηδενικά υπόλοιπα στους λογαριασμούς τους.

Πάνω από 20.000 άτομα ανέφεραν ότι είχαν προβλήματα με το σύστημα της Bank of America, σύμφωνα με το Downdetector, έναν ιστότοπο που αναφέρει τις διακοπές λειτουργίας.

Περισσότεροι από τους μισούς χρήστες, το 56%, ανέφεραν ότι είχαν προβλήματα με το online banking, ενώ το 43% είχε πρόβλημα με το mobile banking, σύμφωνα με τους τελευταίους αριθμούς του ιστότοπου. «Κατάφερε κανείς να πληρώσει λογαριασμούς ή να κάνει ανάληψη χρημάτων;» έγραψε ένας χρήστης της Bank of America σε σχόλιο την Τετάρτη στο Downdetector.

Εκτός λειτουργίας και οι τηλεφωνικές γραμμές της Bank of America

Ορισμένοι πελάτες δήλωσαν νωρίτερα ότι οι τηλεφωνικές γραμμές της τράπεζας ήταν εκτός λειτουργίας, ενώ άλλοι παραπονέθηκαν για μεγάλο χρόνο αναμονής και πολλαπλές μεταβιβάσεις κλήσεων.

Η ομάδα κοινωνικών δικτύων της τράπεζας απάντησε στους πελάτες, κατευθύνοντάς τους να συνδεθούν μέσω άμεσων μηνυμάτων. Η τράπεζα σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες στην πλατφόρμα Χ, αναφέρει πως το πρόβλημα κοντεύει να λυθεί.

Advertisement

Πηγή: ot.gr



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο