Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κλήρωση του Κυπέλλου και ο… δρόμος μέχρι τον τελικό

Published

on

kipello 1024x576.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τις αναμετρήσεις της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Να τονίσουμε πως όλα τα παιχνίδια από την φάση των “16” και έπειτα θα είναι διπλά (εντός και εκτός έδρας). Να θυμίσουμε πως απομένει ένα τελευταίο εισιτήριο της φάσης των “16” θα καθοριστεί μετά την αναμέτρηση της 4ης φάσης ανάμεσα στον Aστέρα Τρίπολης και το νικητή του ζευγαριού της 3ης φάσης Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα (2/10,15:00).

Ο κάτοχος του τροπαίου Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο “Άγγελος Ράμφος”, ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί κόντρα στην ομάδα της Καλλιθέας με το πρώτο ματς να διεξάγεται στην Λεωφόρο. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Αιγάλεω, το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αθήνα, ενώ ΑΕΚ και Άρης θα αναμετρηθούν για ακόμα μια φορά στην φάση των “16” του Κυπέλλου με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην έδρα της “Ένωσης”, όπως και πέρυσι.

Η φάση των “8” σε περίπτωση που τα φαβορί περάσουν αναμένεται να είναι εκρηκτική. Πιο συγκεκριμένα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα να είναι το ένα ζευγάρι (αν περάσουν και οι δύο Ατρόμητο και Athens Kallithea αντίστοιχα), ενώ δεν θα είναι το μόνο ντέρμπι, καθώς αν η ΑΕΚ περάσει τον Άρη και ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο του Αιγάλεω θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Μετά από αρκετά χρόνια στον τελικό της 17ης Μαΐου δεν θα υπάρχει ντέρμπι. Τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν τη σεζόν 2014-15 όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει της Ξάνθης με 3-1.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των “16”:

Advertisement

Ζάκυνθος – νικητής του Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα με τον Αστέρα Τρίπολης
ΟΦΗ- Βόλος
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
Αιγάλεω – ΠΑΟΚ
Κηφισιά – Παναχαϊκή
Athens Kalllithea – Ολυμπιακός
ΑΕΚ – Άρης
Πανσερραϊκός – Πανιώνιος

Η κλήρωση του Κυπέλλου και ο… δρόμος μέχρι τον τελικό
INTIME

Αναλυτικά η φάση των “8”

Νικητής Πανσερραϊκός – Πανιώνιος με Ζάκυνθος – ο νικητής του Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα με τον Αστέρα Τρίπολης
Νικητής Ατρόμητος – Παναθηναϊκός με νικητή Athens Kallithea – Ολυμπιακός
Νικητής ΑΕΚ – Άρης με νικητή Αιγάλεω – ΠΑΟΚ
Νικητής ΟΦΗ – Βόλος με νικητή Κηφισιά – Παναχαϊκή

Αναλυτικά η φάση των “4”

Νικητής Πανσερραϊκός – Πανιώνιος με Ζάκυνθος – ο νικητής του Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα με τον Αστέρα Τρίπολης με νικητή ΟΦΗ – Βόλος με νικητή Κηφισιά – Παναχαϊκή
Νικητής Ατρόμητος – Παναθηναϊκός με νικητή Athens Kallithea – Ολυμπιακός Νικητής ΑΕΚ – Άρης με νικητή Αιγάλεω – ΠΑΟΚ.//ΝΚ

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο