Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Μάριος Φραγκούλης: Το bullying, η Μαρινέλλα και η απώλεια της μητέρας του

Published

on

fragoulismarinella 620x350.jpg
BANNER ME POS 1000x200px

Ο Μάριος Φραγκούλης, επιστρέφει στο Ηρώδειο στις 3 Οκτωβρίου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Αθηνών, με το «Symphony Of Life». Ο τραγουδιστής, με αφορμή την παράσταση μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Buongiorno», για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς, αλλά και το αν η μουσική αποτελεί καταφύγιο για τέτοιες στιγμές για τον ίδιο.

Ο Μάριος Φραγκούλης σε σχέση με το ρόλο της μουσικής στη ζωή του είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του MEGA πως συγκεκριμένα τον τελευταίο χρόνο κατά τον οποίο έχασε τη μητέρα του, η τέχνη ήταν το στήριγμά του. Ο καλλιτέχνης, μάλιστα, αναπόλησε το τραγούδι που του έλεγε η μητέρα του- αυτό ήταν το «Γιε μου» του Σταμάτη Κόκοτα.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρός δεχόταν bullying από τους συμμαθητές του, καθώς τον είχαν αναλάβει σε μεγάλο βαθμό οι θείοι του. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής δήλωσε: «Πέρασα bullying στο Δημοτικό γιατί όλοι μου έλεγαν ΄εσύ έχεις θεία και όχι μητέρα΄. Εκεί ήταν το δύσκολο. Ήταν φοβερό. Για εμένα ήταν η μητέρα μου η θεία μου. Έχω αγαπήσει και αγαπηθεί πολύ, έζησα μία καλή και δυνατή ζωή».

«Η Μαρινέλλα υπήρξε μια πολύ μεγάλη δασκάλα, μια πολύ καλή φίλη, μια πολύ δυνατή συνάδελφος».

Όντας πετυχημένος στο επάγγελμά του, είπε πως για να το καταφέρει κανείς αυτό «θα πρέπει να ζήσει λίγο σαν καλόγερος». «Για να κρατηθείς στην κορυφή πρέπει να είσαι πάντα μετρημένος και να μην αναπαυτείς στο ταλέντο σου», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Advertisement

«Σε όλη μου τη ζωή έχω πρότυπο την Μαρινέλλα».

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στη Μαρινέλλα, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως για τον ίδιο η τραγουδίστρια είναι η «μητέρα της μουσικής στην Ελλάδα». Για αυτόν «η Μαρινέλλα υπήρξε μια πολύ μεγάλη δασκάλα, μια πολύ καλή φίλη, μια πολύ δυνατή συνάδελφος».  Τέλος, ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Αυτό που θυμάμαι πάντα από τη Μαρινέλλα είναι το χιούμορ της. Αυτό που θαυμάζω είναι το θάρρος της να βγει στη σκηνή, σε όποια κατάσταση κι αν ήταν. Σε όλη μου τη ζωή έχω πρότυπο την Μαρινέλλα».



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ME POS 300x250px
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο