Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Το έχεις! Τα τρία ζώδια που θα βρουν την άκρη

Published

on

starsss 620x350.jpg

Ο Οκτώβρης ξεκινάει με μια ιδιαίτερα καλή σύνοδο που θα μας βοηθήσει να βάλουμε ορισμένες καταστάσεις σε τάξη, αλλά και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να μας ταλαιπωρούν εδώ και μήνες. Τουλάχιστον για κάποια ζώδια.

Αυτή η σύνοδος αφορά τον Ήλιο και τον Ερμή, οι οποίοι φέρνουν καλύτερη επικοινωνία, σημαντικές πληροφορίες και συνειδητοποιήσεις. Ωστόσο όπως έχουμε τονίσει, το συγκεκριμένο διάστημα δεν είναι καλό για να παρθούν οριστικές αποφάσεις. Περιμένετε και την έκλειψη στις 2/10, για να δείτε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Από σήμερα ωστόσο, η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο φέρνει ένα πολύ καλό κλίμα για δύσκολες συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και επανασυνδέσεις. Μη διστάσετε να ανοιχτείτε για ό,τι σας απασχολεί, γιατί θα είναι ιδιαίτερα λυτρωτικό.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να κοινωνικοποιηθείτε, να εκφράσετε τις σκέψεις σας και κυρίως για να συμφιλιωθείτε με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, είτε από το επαγγελματικό, είτε από το προσωπικό περιβάλλον.

Δίδυμοι

Αυτή η σύνοδος πραγματοποιείται στο πολύ φιλικό σας ζώδιο, αυτό του Ζυγού. Όπως καταλαβαίνετε, επηρεάζεστε άμεσα και τις επόμενες ημέρες θα έχετε ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση, αλλά και αναζωπύρωση της ερωτικής σας ζωής. Τις επόμενες ημέρες θα βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό και θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε με τη γοητεία σας, αλλά και το πνεύμα σας. Βασιστείτε σε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά, το οποίο δεν είναι άλλο από την επικοινωνία και εκφράστε όσα πραγματικά νιώθετε. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα περάσετε απαρατήρητοι αυτές τις ημέρες και πως οι άλλοι θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σας. Ακόμη, αν σας απασχολεί ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, ή τα παιδιά, θα έρθετε πιο κοντά στη λύση του.

Advertisement

Ζυγοί

Είστε από τα ζώδια που θα επηρεαστείτε άμεσα, καθώς η σύνοδος Ερμή και Ήλιου πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να κάνετε επαφές, συζητήσεις, αλλά και γνωριμίες που θα σας εξελίξουν. Ό,τι διαπραγματεύεστε αυτές τις ημέρες θα είναι καθοριστικό για την μετέπειτα πορεία σας, επομένως δώστε πολύ μεγάλη σημασία στους ανθρώπους που συναντάτε, στα σχέδια που κάνετε και σε όσα ακούτε. Η δημιουργικότητα των ημερών θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπόδια, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, και να προβάλλετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και να διαπραγματευτείτε όσα αξίζετε.

Υδροχόοι

Αυτές οι ημέρες θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια δυναμική επάνοδο. Συγκεκριμένα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την αυτοπεποίθησή σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσετε στα θετικά των ημερών, και στο να βρείτε λύσεις για ό,τι σας προβληματίζει, αλλά και πιθανότατα θα έχετε κάποια ευχάριστα νέα από το εξωτερικό ή σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα νομικά σας θέματα. Άτομα που θα συναντήσετε τώρα, μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας, αφού με κάποιο τρόπο θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας. Επομένως φροντίστε να μην μείνετε στάσιμοι και μίζεροι, αλλά να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό.

* Πηγή: Grace

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο