Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Δεν θέλω η προσωπική μου ζωή να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού»

Published

on

IORD 620x350.jpg

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως κατά τη γνώμη του θα εκλεγεί ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Η σχέση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου μετην Ανθή Βούλγαρη

Στη συνέχεια μίλησε για το πώς ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση αλλά και τη συνεργασία του με την Ανθή Βούλγαρη.

«Την τηλεόραση την ξεκίνησα τυχαία. Ήμουν στο ραδιόφωνο και στις εφημερίδες και έβγαινα να πω το ρεπορτάζ και για την τηλεόραση. Είναι η πέμπτη χρονιά με την Ανθή Βούλγαρη. Το πρωί είναι μία συνήθεια».

«Έχουμε καταφέρει με την Ανθή να ξυπνάμε ευχάριστα τον κόσμο. Με την Ανθή αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Το επικεφαλής και το όχι δεν το καταλαβαίνω. Εγώ ξέρω πράγματα που δεν ξέρει η Ανθή και η Ανθή πράγματα που δεν ξέρω.

Άρα αλληλοσυμπληρώνουμε. Εμένα το απόγευμα δεν μου αρέσει, μου αρέσει το πρωί γιατί την ενημέρωση που έχει το πρωί την κουβαλάει όλη μέρα. Μέχρι να σταθεροποιηθούμε και μείς πέρασε καιρός όπου δώσαμε τις μάχες μας. Το πρωινό είναι ανταγωνιστικό, τίποτα δεν σου χαρίζεται».

Advertisement

Η προσωπική του ζωή αλλά και ο γάμος της  που έγινε μέσα στο καλοκαίρι

«Δεν θέλω η προσωπική μου ζωή να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού. Εγώ είμαι εκεί για να λέμε τις ειδήσεις, τοι τι κάνω μετά δεν αφορά πολύ κόσμο. Εγώ ήθελα να κάνω κλειστό γάμο, η διαρροή έγινε από μία χαζομάρα. Είχα πει σε φίλους πως δεν θέλω να ανεβάσουν τίποτα για δύο ημέρες. Μαθεύτηκε από μία απερισκεψία μιας καλεσμένης. Με στεναχώρησε».

Όπως λέει, η Ανθή Βούλγαρη τον έχει «ανοίξει» και λέει περισσότερα πράγματα πλέον.

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη είπε πως είναι ο πιο αυθεντικός από τους πολιτικούς ως προς την προσωπική του ζωή.

«Οι άλλοι τα φιλτράρουν όλα. Παίζαμε Κασσελάκη αλλά έδινε και τροφή ένα χρόνο τώρα. Η θεματολογία δεν με αγχώνει πια».

Advertisement

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα

«Έπαθα μία ξαφνική κρίση. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν τροφική δηλητηρίαση. Ήμουν καλά από την τρίτη μέρα αλλά έπρεπε να κάνω κάποιες εξετάσεις. Είχα ζητήσει από τον γιατρό να φύγω από το νοσοκομείο».

Ανέφερε επίσης, πως η Ανθή Βούλγαρη τον βοήθησε πολύ να ξεπεράσει πολλά πράγματα.

«Με είχε βοηθήσει σε μία δύσκολη κατάσταση και στον αέρα της εκπομπής. Έχω φίλους αλλά σε λίγους ανοίγομαι. Ελάχιστοι γνωρίζουν τα πάντα. Χρειάζεται μεγάλος χρόνος για να εμπιστευτώ κάποιον. Οι άνθρωποι στην αρχή σου δείχνουν άλλο χαρακτήρα, επειδή μπορεί να σε βλέπουν στην τηλεόραση, αλλά στις δυσκολες στιγμές λίγοι είναι κοντά σου. Με τους δημοσιογράφους τα πάω καλά με όλους αλλά δεν έχω φίλους., με τους πολιτικούς δεν είμαι φίλος. Πώς θα πάρεις την είδηση μετά».

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είναι Διευθυντής στην εφημερίδα «Βραδινή».

«Είναι εβδομαδιαία. Μου τρώει τα απογεύματα μόνο. Μετά την εκπομπή πάω για γυμναστική, μετά πάω κοιμάμαι και κατά τις 3-4 η ώρα πάω στην εφημερίδα».

Advertisement

Ο ρόλος του πατέρα

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο παιδί του λέγοντας πως λόγω της δουλειάς του δεν το έβλεπε πολύ.

«Δεν το είδα να μεγαλώνει. Ευτυχώς είχε καλή μάνα. Πήρε από μένα και τώρα δουλεύει πολλές ώρες. Είμαι περήφανος για το παιδί. Δεν αφιερώνω πολύ χρόνο στην προσωπική μου ζωή. Μετά από πολλά χρόνια κατάλαβα ότι ο κόσμος κάθεται τα Σαββατοκύριακα».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο