Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Παππάς: Δεν προσιδιάζουν σε αριστερούς τα «θα κατεβάσω τους διακόπτες» και «δεν έχει δεύτερη ευκαιρία ο Κασσελάκης»

Published

on

petros pappas synedrio 620x350.jpg

«Δεν προσιδιάζουν σε αριστερά κόμματα και αριστερούς βουλευτές τα «θα κατεβάσω τους διακόπτες» και «δεν έχει 2η ευκαιρία ο Κασσελάκης», υποστήριξε ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πέτρος Παππάς, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Πέτρος Παππάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, υπογράμμισε πως «είναι αδιανόητο να εκστομίζονται τέτοια πράγματα, αυτά οξύνουν τα πάθη και οδηγούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις». Σημειώνεται ότι ο βουλευτής Κιλκίς είναι από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που στηρίζουν ανοιχτά τον πρώην πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.

Ακολούθως ο Πέτρος Παππάς πρόσθεσε πως «δεν συγκλονίζεται η σημερινή ηγετική ομάδα με το δημοσκοπικό 7% του ΣΥΡΙΖΑ; Με Κασσελάκη είχαμε 15% και αυτά τα στελέχη έκαναν λευκή απεργία. Επί δύο μήνες δεν έβγαιναν στα κανάλια για να υπονομεύσουν τον Κασσελάκη».

«Δεν προβλέπεται ο Νίκος Παππάς να ασκεί καθήκοντα προέδρου»

Ο βουλευτής Κιλκίς πρόσθεσε πως φοβάται τη διάσπαση αλλά περισσότερο την απαξίωση. «Πολύ περισσότερο με αυτά που λέγονται για διακόπτες που θα κατέβουν» υπογράμμισε ο Πέτρος Παππάς.

Τέλος, ο Πέτρος Παππάς επισήμανε πως «δεν προβλέπεται ο Νίκος Παππάς να ασκεί καθήκοντα προέδρου. Είναι για την κοινοβουλευτική ομάδα. Ποιοι ερμηνεύουν το καταστατικό ότι το κόμμα 2-3 μήνες θα είναι ακέφαλο. Αυθεντικοί ερμηνευτές είναι μόνο οι πατέρες της εκκλησίας μας».

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο