Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Η Ματούλα Ζαμάνη την είδε Κριστιάνο Ρονάλντο και πέταξε τη μπλούζα της στο κοινό

Published

on

matoula zamani 620x350.jpg

Τι κι αν αυτή την περίοδο η Ματούλα Ζαμάνη ετοιμάζεται για τις επερχόμενες συναυλίες της στη Θεσσαλονίκη – ξεκινώντας από τις 11 Οκτωβρίου στο Block33. Πριν από λίγες ημέρες, όσοι βρέθηκαν στο θέατρο Βράχων έζησαν μερικές ροκ έως ποδοσφαιρικές καταστάσεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια φημίζεται για τις παθιασμένες συναυλίες της και το αφοσιωμένο κοινό της. Λάτρης της παραδοσιακής μουσικής, έχει καταφέρει να στήσει τη ζωή της με τους δικούς της όρους, καθώς ζει μόνιμα στην Αμοργό, ενώ τα καλοκαίρια περιοδεύει με τους μουσικούς της σε όλη την Ελλάδα.

Στα τελειώματα της καλοκαιρινής της περιοδείας, η Ματούλα Ζαμάνη βρέθηκε στην Αθήνα και το θέατρο Βράχων, δίνοντας μια ακόμη εντυπωσιακή, γεμάτη ζωή, συναυλία. Ωστόσο το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος.

«Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι καύλα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνενόηση» φώναξε από το μικρόφωνο ενώ τραγουδούσε το «Μιλώ για σένα», με το κλαρίνο να σολάρει και ξεσηκώνοντας το κοινό. Ενώ, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και προτού αποχωρήσει από τη σκηνή, πέταξε τη μπλούζα της στον κόσμο -αγαπημένη κίνηση των σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου- γνωρίζοντας την αποθέωση.

Advertisement

Άλλωστε, όπως είπε πρόσφατα σε μια συνέντευξη στο Parallaxi Magazine «πετυχημένη συναυλία είναι όταν εσύ εκτίθεσαι τόσο πολύ και νιώθεις γυμνός στη σκηνή και δίνεις τον εαυτό σου απέναντι σε έναν κόσμο που και εκείνος γυμνός είναι εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέρω αν είναι πετυχημένο, αλλά τουλάχιστον είναι αληθινό». Και ως γνωστών η Ματούλα Ζαμάνη δεν είναι από τα άτομα που μένουν στα λόγια.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο