Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: Πάρτε στα χέρια σας για άλλη μια φορά την υποψηφιότητά μου στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Published

on

IMG 1739 620x350.jpeg

Εμείς αγωνιζόμαστε από τον λαό για τον λαό, και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από τα συμφέροντα για τα συμφέροντα, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης σε ομιλία που πραγματοποίησε στην πλατεία του Αγίου Τίτου στη γενέτειρα του, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον κόσμο, «εγώ απολογούμαι σε εσάς και ο κ. Μητσοτάκης σε αυτούς. Αυτή είναι η αξιακή και πολιτική μας διαφορά» όρισε το μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

«Τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ περιέγραψε τις διαχωριστικές γραμμές με το ύφος της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

«Η αναμέτρηση μας με τη Νέα Δημοκρατία και το περίκλειστο σύστημα του Μαξίμου δεν είναι μόνο η μάχη της προόδου απέναντι στη συντήρηση. Είναι η μάχη του ήθους απέναντι στη διαφθορά και την αναξιοκρατία. Είναι η αναμέτρηση της αντίληψης ότι το κράτος πρέπει να λειτουργεί μόνο ως σφραγίδα του δημόσιου συμφέροντος απέναντι στη θεώρηση του κράτους ως λάφυρο. Αυτές οι αντιλήψεις θα αναμετρηθούν στις επόμενες εθνικές εκλογές», τόνισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «στόχος μας είναι να κάνουμε ξανά τη Δημοκρατική Παράταξη κυβέρνηση και την κεντροαριστερά τον ισχυρότερο πολιτικό πόλο της χώρας. Αυτό θα γίνει, όμως, αγκαλιάζοντας «πρωταγωνιστές» που έκαναν ζημιά και στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ; Αγκαλιάζοντας τυχοδιώκτες και στελέχη που κινούνται με μόνη πυξίδα τη βουλευτική ή την υπουργική καρέκλα; Όχι, το παράδειγμα είναι εδώ στον νομό μας. Δεν αγκαλιάσαμε τον τυχοδιωκτισμό, αλλά τις αγωνίες του αγρότη, της μεσαίας τάξης, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Από εδώ, την Κρήτη των ανατροπών, στείλαμε το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στο προσκήνιο της πολιτικής ιστορίας» σημείωσε αναφερόμενος στα βήματα που έκανε το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Advertisement

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο Κρήτης

«Με τη δική σας δύναμη το ΠΑΣΟΚ έγινε ξανά πρωταγωνιστής»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνέχισε κάνοντας αναφορές στο πολιτικό παρελθόν του. «Θέλω να θυμηθείτε: με πήρε ποτέ το χέρι κάποιου ισχυρού να με προωθήσει ή ξεκίνησα από μια γειτονιά εδώ δίπλα, πήγα φοιτητής στην Ξάνθη και πάλεψα για την παράταξη και τον λαό μας; Με τη δική σας δύναμη το ΠΑΣΟΚ έγινε ξανά πρωταγωνιστής. Γι’ αυτό σηκώστε ψηλά και περήφανα τη σημαία μας. Πάρτε στα χέρια σας για άλλη μια φορά την υποψηφιότητά μου και ξέρετε ότι όλοι μαζί θα αποδείξουμε ότι η Δημοκρατική Παράταξη του απλού λαού επέστρεψε δυναμικά για να αντιμετωπίσει τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Πιο μπροστά, πιο δυνατά λοιπόν. Τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα είναι μπροστά μας» επισήμανε.

Πρόσθεσε επίσης πως «σε αυτό το αντισυμβατικό και αντισυστημικό μονοπάτι που ακολούθησα τα τελευταία δυόμισι χρόνια, θέλω να μου επιτρέψετε να πορευτούμε όλοι μαζί. Μακριά από τα συμφέροντα και κοντά στον λαό. Αυτό το μονοπάτι θα μας κάνει μια προοδευτική και πατριωτική κυβέρνηση».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο