Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

P Diddy: Έχει χάσει τον ύπνο του το Χόλιγουντ γύρω από τα πάρτι του παραγωγού-προαγωγού

Published

on

2024 09 18T235513Z 1585006437 RC2A3AADPSG6 RTRMADP 5 PEOPLE SEAN COMBS CHARGES 620x350.jpg

Εν μέσω των συνεχιζόμενων νομικών προβλημάτων γύρω από τον Sean «Diddy» Combs, ένας νέος δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι μια διάσημη προσωπικότητα υψηλού προφίλ συμμετείχε σε ρητές πράξεις στο σπίτι του ράπερ στην Ατλάντα.  Η Ariel Mitchell-Kidd, η οποία εκπροσωπεί μία από τις κατήγορους του Diddy, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης ότι είχε έρθει σε επαφή μαζί της σχετικά με την πώληση μιας βιντεοκασέτας που αφορούσε ένα άτομο που φέρεται να είναι κάποιος «πιο υψηλού προφίλ» από τον ίδιο τον Diddy.

Η κατάσταση έχει τροφοδοτήσει εικασίες ότι η διαρροή αυτών των κασετών θα μπορούσε να έχει εκτεταμένες συνέπειες, πιθανότατα τερματίζοντας πάνω από 100 καριέρες σε όλη τη βιομηχανία. Πρόκειται για ένα σκάνδαλο με περισσότερη δυναμική από το #metoo, εφόσον ανοίξει, εξαιτίας της ταυτόχρονης ανηλικότητας και του εξαναγκασμού προσώπων σε αυτά τα πάρτι.

«Έχουν ήδη διαρρεύσει κασέτες στο Χόλιγουντ που διακινούνται», ενημέρωσε το NewsNation ένας νομικός εκπρόσωπος ενός από τους κατηγόρους του μεγιστάνα της μουσικής. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές αν η A-lister ήταν θύμα ή απλώς παρευρισκόμενη σε πάρτι.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι ενώ αρκετές κασέτες φέρονται να κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ, το συγκεκριμένο βίντεο ξεχωρίζει λόγω του υποτιθέμενου περιεχομένου του. Πρόσθεσε ακόμη ότι το θύμα φαίνεται να μην είχε επίγνωση ότι βιντεοσκοπούνταν.

Δεν είχαν γνώση πως μαγνητοσκοπούνται, οι κασέτες έμεναν στα χέρια του Diddy

«Αυτό έγινε στο σπίτι του στην Ατλάντα και φαίνεται ότι το άτομο δεν κοιτάζει το βίντεο», δήλωσε η Ariel στο επεισόδιο της Παρασκευής του Banfield, σύμφωνα με την Daily Mail. Ο δικηγόρος είπε ακόμη στον παρουσιαστή ότι «μπορώ να πω ότι το βίντεο ήταν πορνογραφικό». Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η νόθευση των ποτών πολλών εκ των εξαναγκασμένων ατόμων με ναρκωτικές ουσίες όπως κεταμίνη (Special K) ή το ναρκωτικό των βιασμών GHB, το οποίο δημιουργήθηκε ως αναισθητικό.

Advertisement

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η δικηγόρος ανέλυσε επίσης λεπτομερώς τους ισχυρισμούς της πελάτισσάς της εναντίον του Diddy, υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από αυτόν το 2018. Το θύμα ξέφυγε αφού ζαλίστηκε από ένα ποτό, λέγοντας ότι ο Diddy της επιτέθηκε με ένα αντικείμενο και έδωσε εντολή σε έναν άλλο άνδρα να συμμετάσχει ενώ εκείνος παρακολουθούσε.

Εν μέσω ισχυρισμών ότι ο Diddy φιλοξενούσε πάρτι που περιελάμβαναν ναρκωτικά και καταναγκαστικές σεξουαλικές δραστηριότητες, πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκαν ανησυχητικοί ισχυρισμοί για βίντεο με ρητά στοιχεία που συνδέονται με τον ράπερ και διαρρέουν στο σκοτεινό διαδίκτυο, την ώρα που αυτός βρίσκεται προφυλακισμένος σε φυλακή του Μπρούκλιν. Και τώρα, οι υποτιθέμενες μυστικές κασέτες που διαρρέουν (κάποιες είναι στα χέρια του FBI) μπορεί να αποτελέσουν την καταστροφή για πολλούς που ανήκαν στον κύκλο του Diddy.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες, ο Diddy κυριαρχούσε στη βιομηχανία του θεάματος ως μεγιστάνας, με πολλούς αστέρες να τον επαινούν ανοιχτά και τα λαμπερά πάρτι του που συνήθιζαν να διαρκούν για μέρες.

Ωστόσο, αυτές οι παραδοχές του παρελθόντος μπορεί τώρα να αποδειχθούν προβληματικές, καθώς εντείνεται η έρευνα για τη φερόμενη παραβατική συμπεριφορά του ράπερ. Νωρίτερα το TMZ υποστήριξε ότι οι ομοσπονδιακοί έχουν αποκτήσει μια υποτιθέμενη κασέτα που παραδόθηκε από έναν άνδρα εργαζόμενο στο σεξ που ήρθε σε άμεση επαφή με τον ράπερ.

Ο πελάτης μου θα υποστηρίξει την αθωώτητά του Diddy

Καθώς το σκάνδαλο μεγαλώνει, οι «ερευνητές του διαδικτύου» ψάχνουν στο παρελθόν, αναλύοντας παλιές συνεντεύξεις με προσωπικότητες όπως ο Tupac Shakur και η Rosie O’Donnell για να δουν αν υπαινίσσονται κρυμμένα μυστικά.

Advertisement

Μεταξύ των διασημοτήτων που φημολογείται ότι έχουν παρευρεθεί στις διαβόητες εκδηλώσεις του Diddy είναι οι Ashton Kutcher, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez, Justin Bieber, Jay-Z και Beyoncé, Ne Yo, Naomi Campbell, Kardashians, Usher και πολλοί άλλοι.

Ο Marc Agnifilo, δικηγόρος του Diddy, ο οποίος πρόσφατα υποστήριξε ότι ο πελάτης του θέλει να καταθέσει στο δικαστήριο για να παρουσιάσει τη δική του πλευρά της ιστορίας, λέει τώρα ότι ο ράπερ δεν θα συμφωνήσει σε συμφωνία ενοχής.

Παρά το γεγονός ότι του αρνήθηκαν δύο φορές την εγγύηση, ο παραγωγός της Bad Boy Records δήλωσε αθώος στο δικαστήριο. Ο δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει απολύτως «κανένας λόγος» για να δεχτεί μια συμφωνία ομολογίας σε ένα ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο The Downfall of Diddy: The Indictment.

Ο Agnifilo δήλωσε ότι ο Combs θα υποστηρίξει την αθωότητά του κατά τη διάρκεια της δίκης, ενώ παράλληλα κατηγορεί τις αρχές για κυβερνητική δίωξη. «Ο Diddy λέει ότι είναι αθώος … έτσι, δεν βλέπει κανένα λόγο να δεχτεί μια συμφωνία ομολογίας – ακόμη και αν οι εισαγγελείς την προσφέρουν», δήλωσε ο Agnifilo σύμφωνα με το TMZ.

«Χρησιμοποιεί την περίπτωσή του για να εμπνεύσει άλλους που πιστεύουν ότι αντιμετωπίζουν κυβερνητική δίωξη — θέλοντας να τους εμπνεύσει να αντισταθούν όταν οι ομοσπονδιακοί ρίξουν το σφυρί», πρόσθεσε.

Advertisement

Την μεγάλη φωτιά την βάζει όμως ο 50 Cent που ετοιμάζει ντοκιμαντέρ στο Netflix

Ο 50 Cent ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι η G-Unit θα έκανε την παραγωγή της docuseries στις αρχές Δεκεμβρίου, οπότε και ο Combs είχε μηνυθεί από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, ξεκινώντας από την πρώην φίλη του Cassie Ventura, η μήνυση της οποίας άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου εναντίον του και με την οποία έφτασε γρήγορα σε συμβιβασμό. Ο ίδιος ο 50 Cent έχει καταγγείλει ανώνυμα τους παρευρισκόμενους στα πάρτι του Diddy πως γνώριζαν πως υπήρχαν ανήλικα άτομα και χρήση ναρκωτικών χωρίς την γνώση τους.

Εκείνη την εποχή, ο 50 Cent μοιράστηκε ένα κλιπ στο X που έδειχνε τον ράπερ της Bad Boy Records Mark Curry να ισχυρίζεται ότι ο Combs έριχνε στα πάρτι του μπουκάλια σαμπάνιας πριν οι γυναίκες πιουν από αυτά. Τα έσοδα από το ντοκιμαντέρ, δήλωσε ο ράπερ-παραγωγός, θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη των θυμάτων σεξουαλικών επιθέσεων.

Ο Combs έχει επίσης πληγεί με αρκετές ακόμη αγωγές. Τον Φεβρουάριο, ο πρώην υπάλληλός του Rodney «Lil Rod» Jones ισχυρίστηκε ότι ο Combs έκανε ανεπιθύμητες σεξουαλικές προτάσεις και τον ανάγκασε να προσλάβει και να συνάψει σχέσεις με εργαζόμενους στο σεξ το 2023.

Ο ίδιος ο Jones αναφέρθηκε αργότερα σε μια αγωγή του Απριλίου στην οποία η Grace O’Marcaigh ισχυρίστηκε ότι, ενώ εργαζόταν ως αεροσυνοδός σε ένα γιοτ, ο γιος του Combs, Christian «King» Combs, την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ και ότι ο Combs πλήρωσε τον καπετάνιο του γιοτ για να κρατήσει το θέμα κρυφό.

Advertisement

Οι άλλες καταγγελίες που βρίσκονται στο ντοκιμαντέρ

Τον Μάιο, το μοντέλο Crystal McKinney ισχυρίστηκε ότι ο Combs την νάρκωσε και της επιτέθηκε σεξουαλικά το 2003, όπου «Λόγω των τραυματικών γεγονότων που θα συνέβησαν, η ενάγουσα φύλαξε τα άπλυτα ρούχα από εκείνη τη νύχτα στη ντουλάπα της, όπου παραμένουν σε πλαστικό περιτύλιγμα», γράφει η αγωγή.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η πρώην τραγουδίστρια των Danity Kane Dawn Richard μήνυσε τον Sean «Diddy» Combs για λεκτική κακοποίηση, επίθεση, σεξουαλική κακοποίηση και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.

Τεράστια είναι η οργή και εναντίον της Beyonce της οποίας τα κοινωνικά δίκτυα είναι υπό συνεχείς επιθέσεις θαυμαστών και μη. H Beyonce και ο -ακόμα- σύζυγός της Jay Z είχαν πολύ στενή σχέση με τον Diddy και «κατηγορούνται» από θαυμαστές τους πως δεν μπορεί να μην ήξεραν τα περιστατικά κακοποίησης.

Πηγές: The Bussiness Standard, Vanity, 50 Cent

Advertisement



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο