Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Γκουίνεθ Πάλτροου: Γιορτάζει έξι χρόνια γάμου με τον Μπραντ Φάλτσακ δίνοντας τρυφερά φιλιά

Published

on

GYNE.jpg

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπραντ Φάλτσακ είναι από τα πιο αγαπημένα και τρυφερά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου του 2018 και από τότε είναι αχώριστοι. Αυτήν ακριβώς την σημαντική ημερομηνία της ζωής τους γιόρτασαν πριν από λίγες ώρες, με την ηθοποιό να δημοσιεύει ένα ιδιαίτερα τρυφερό στιγμιότυπο.

Το ζευγάρι φαίνεται να γιόρτασε τα 6 χρόνια γάμου με μια απόδραση σε λίμνη, κάνοντας SUP και απολαμβάνοντας τη γαλήνη της φύσης. Φυσικά δεν έλειψαν και τα τρυφερά φιλιά, με τη Γκουίνεθ Πάλτροου να αναφέρει μεταξύ άλλων, τον συμβολικό αριθμό «6».

Γκουίνεθ Πάλτροου και Μπραντ Φάλτσακ είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ιδιωτική τελετή στα Hamptons με προσκεκλημένους μόλις 70 άτομα. Σε παλιότερες δηλώσεις της, η   Πάλτροου έχει μιλήσει για τις προκλήσεις που βίωσε, έχοντας μια μικτή οικογένεια με τον Falchuk.

Η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον Κρις Μάρτιν, και ο τωρινός σύζυγός της Μπραντ έχει επίσης δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο του.

«Ήταν δύσκολο. Δεν είναι κάτι που βγαίνει αυθόρμητα. Κανείς δεν σου λέει πώς να το κάνεις. Απλά προχωράς με αυτό. Τώρα όμως η μικτή οικογένεια μας, είναι ένα από τα πράγματα που μου χαρίζει την περισσότερη ευτυχία στη ζωή μου», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Γκουίνεθ.

Πηγή: GRACE



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο