Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασιλειάδης: Με τον Κασσελάκη στην ηγεσία ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει μόνο χαμηλές πτήσεις

Published

on

3945187 600x407 600x350.jpg

Με τον Στέφανο Κασσελάκη στην ηγεσία το κόμμα μπορεί να έχει μόνο χαμηλές πτήσεις, υπογράμμισε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» 90,1, «ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει υπαρξιακό πρόβλημα, πολιτικό πρόβλημα και πρέπει να ξεδιαλύνει και να αποφασίσει ποιος είναι, τι θέλει, σε ποιους απευθύνεται και τα συμφέροντα ποιων τάξεων εκπροσωπεί».

«Επί προεδρίας Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συρρικνώθηκε»

Συνέχισε λέγοντας πως «επί προεδρίας Κασσελάκη το κόμμα συρρικνώθηκε, το κόμμα είναι σε ένα καθεστώς συνεχών διασπάσεων γιατί ήταν μια ηγεσία η οποία ήταν ανίκανη να συνθέσει».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλειάδη, «αν πάμε πάλι σε λογική προσώπων και σε λογική καλλιστείων, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αύριο. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτάξει τις πολιτικές, εάν ο κόσμος δεν καταλάβει τι είμαστε και τι θέλουμε όποιο πρόσωπο και να είναι μπροστά το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο».

Τέλος, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισήμανε πως δεν δίνει λευκή επιταγή σε κανέναν.

Advertisement

«Περιμένω να ακούσω πολιτικές δεσμεύσεις και το κυριότερο τη μεγαλύτερη δέσμευση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μπροστάρης για τη μεγάλη συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων που θα ανατρέψουν τους δεξιούς μονοδρόμους, που θα ανατρέψουν το αφήγημα της Δεξιάς», κατέληξε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο