Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Σόφι Τέρνερ: «Είναι τόσο δύσκολο να είσαι μόνη μητέρα»

Published

on

image 30 620x350.jpg

Oι διαδικασίες διαζυγίου ανάμεσα στην Σόφι Τέρνερ και τον Τζο Τζόνας ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μόνο μέρες και η σταρ του «Game of Thrones» μίλησε για τις δυσκολίες της μητρότητας και του να μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της, μετά τον χωρισμό από τον ηθοποιό και τραγουδιστή. Αφορμή για τα παραπάνω αποτέλεσε η συμμετοχή της ηθοποιού στην επερχόμενη σειρά «Joan».

Η ηθοποιός μίλησε στους Sunday Times και ανέφερε αρχικά: «Είναι τόσο δύσκολο να είσαι μόνη μητέρα». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά «Joan», που αφηγείται την ιστορία μιας ανύπαντρης μητέρας και κλέφτρας κοσμημάτων, τη δεκαετία του ’80.

«Αν δεν ήμουν κι εγώ η ίδια μητέρα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είχα βάλει την ίδια ενέργεια σε αυτό. Η Τζόαν μπορεί να μην χειρίζεται τη μητρότητα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά είναι εκπληκτικό να τη βλέπεις να παλεύει πραγματικά για την κόρη της», αναφέρει η ηθοποιός.

Η Σόφι Τέρνερ πρόσθεσε επιπλέον: «Είναι επίσης, πολύ σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν πόσο σκληρά εργάζονται οι γονείς τους για αυτά». Τέλος, αναφέρθηκε στις αλλαγές που φέρνει η μητρότητα στην επαγγελματική πορεία μιας γυναίκας. «Σε κάνει να νιώθεις ντροπή για κάποια πράγματα. Πας στη δουλειά και νιώθεις ντροπή. Δεν πας στη δουλειά και πάλι νιώθεις ντροπή μέσα σου», είπε κλείνοντας.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο