Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Μαρία Σολωμού: «Αγαπιόμαστε πολύ με τον Mente Fuerte»

Published

on

solomou 594x350.jpg

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA και μίλησε για την ζωή της και τα επαγγελματικά της.

Η μητρότητα και η σχέση της με τον γιο της Αλέξανδρο

«Δεν θα πω ότι είναι βαρετή η ζωή μου, συμβαίνουν ανατροπές. Θα ήθελα ο γιος μου να είναι 5 ετών, ζουζουνάκι. Είχαμε μία…περίεργη συζήτηση με τον γιο μου, με ρώτησε «πότε θα γίνω γιαγιά». Εννοούσε φυσιογνωμικά όμως.

Του είπα πως αν πιστεύετε ότι στα 70 μου θα προσέχω τα παιδιά του γιου μου, είστε γελασμένοι. Δεν έχω πρόβλημα, να πηγαίνουν στην άλλη γιαγιά. Δεν έχω πρόβλημα αν δεν δώσει το όνομά μου. Γελάω με τις απορίες του γιου μου, με αγχώνει πολλές φορές. Έχει σχέση ο γιος μου και το έχω γνωρίσει το κορίτσι του», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Η σχέση της με τον Mente Fuerte

«Αγαπιόμαστε πολύ με τον Mente Fuerte, όλα τα άλλα είναι πολύ ρευστά. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Δεν ήξερα ότι θα βγάλει τραγούδι για μένα.

Advertisement

Μου έστειλε το τραγούδι αλλά δεν κατάλαβα ότι είναι για μένα. Δεν κάνουμε κάποιο παιχνίδι με τον Mente Fuerte. Είμαστε πολύ φίλοι, αγαπημένοι άνθρωποι και κάνουμε παρέα. Δεν θα του πω τα προσωπικά μου ή αν βγήκα με κάποιον.

Είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτό που είμαστε, και πολύ αγαπημένοι. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν τσακωνόμαστε».

Η επιστροφή της στο θέατρο

Για τον μονόλογο «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α.» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο μικρό Χορν ανέφερε: «είναι ακρωνύμιο δεν είναι το «όνομα». Είναι ένας μονόλογος της Λένας Κιτσοπούλου. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Το έργο πραγματεύεται μια πλευρά της ζωής και η πρωταγωνίστρια είναι αφοριστική, είναι κωμωδία».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο